Hur man gör en bil har mer makt

Normala bilar är optimerade för en balans mellan ekonomi och makt. Boosting bilens motor utmatning till få mer makt är vanligt, och har blivit mer komplicerade och dyra under åren. Den genomsnittliga helgen mekaniker kan öka kraften i de flesta bilar i ungefär två timmar. Saker du behöver
Tändstift
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
8mm tändkablar
Open intag elementet luft med filter
Visa fler instruktioner
1

Byt varje tändstift med en ny enhet genom att vrida dem moturs med en hylsnyckel. Byta ut kontakten för en med högre värme intervall ökar prestandan men kommer också att höja temperaturen förbränningskammaren. Vissa nyare bilar med avancerade datorer kan ta lite tid att anpassa sig till ett varmare plugg. Vrid den nya pluggen medurs i tändningslåset hålet för att säkra den. "Glapp" dem är inte nödvändigt om det inte är för en specifik applikation.
2

Ändra varje tändstiftsledningen med en 8mm, tunga tråd, som har en tjockare kärna och mer isolerande material. Den tjockare kärna sänker motståndet för varje tråd, vilket gör att mer kraftfulla utsläpp att göra det till varje cylinder från distributören eller tändmodulen. Ta bort en i taget genom att dra på gummihylsorna som fäster den till kontakten sedan ersätta tråden. Ta inte bort alla kablar på en gång, om inte ett diagram är händig.
3

Byt luften lådan och filter med en öppen del luftfilter genom att ta bort fästet bultarna som håller lådan på plats med vrida dem moturs. Den vanligaste typen av luftintaget box för de flesta bilar är restriktiv, vilket gör att endast den föreskrivna mängden luft i för maximal ekonomi. En bensin motor finns en stor luftpump, och det mindre restriktiva intaget och uttömma mer svars-motorn. Montera open filterelement luft i position och säkra mount bultarna i medsols. Var noga med att alla tätningar eller packningar är täta och sitter fast ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83503.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.