Hur Wire en 5-Pin Flat Trailer Connector

Trailer kontakter är kablage för att kontakten i uttaget kontakten på fordon avsedda att dra. Medan behållaren kontakten är förberedd kabeldragning för din bil, måste du veta hur man tråd en 5-polig flat trailer kontakt för att få släpet belysningen fungerar. Processen tar ungefär en timme. Alla ledningar på alla 5-polig flat trailer kontakt följer en branschstandard. Saker du behöver
Elektrisk tång
# 12 elektrisk tråd
eltejp
Hylsnyckelsats
plast buntband
Visa fler instruktioner
1 < p> Strip ¼-tums isolering av din # 12 elektrisk tråd med dina elektriska tång och skarva i slutet på en av lamporna på din platta släpvagn. Vrid bara tråden i tråden från ditt ljus på tråden du lägger och linda in den i eltejp. Kör # 12 tråd upp till slutet av din dragkrok så det kan vara skarvas på trådarna i den 5-poliga släp kontakten. Trailern kontakten kommer då att kunna plugga in i uttaget på ditt fordon.
2

Kör # 12 tråd upp till slutet av din dragkrok så det kan nå där den kommer att behöva skarvas på trådarna i den 5-poliga släp kontakten. Trailern kontakten kommer då att kunna plugga in i uttaget på ditt fordon.
3

Klipp kabeln vid den längd du behöver och band ¼-tums isoleringen från slutet. Skarva denna på motsvarande tråd från 5-poliga kontakten på ljus du bara sprang tråden från. Ledningarna från släpet kontaktdonet är färgkodade. Gult är för vänster broms och blinkers, är grön för höger broms och blinkers, och gult är för lamporna på din registreringsskylt. Anslut varje ljus till 5-poliga flat trailer kontakt. När du är klar, kommer du att ha två trådar kvar på tappen, vitt och blått, som inte är anslutna till något.
4

Splice den blå tråden till vad extra tillbehör du har på din platta släpvagnen. Detta skulle kunna vara ytterligare sidomarkeringsljus eller andra varselljus du har anslutna till den platta trailern.
5

Hitta en bult nära 5-stift som sätts direkt i metallram platt släpvagn. Avlägsna bulten. Skala ändarna av en bit av # 12 tråd och crimp på en ring terminal stor nog för bulten att passera igenom. Skarva den andra änden av # 12 tråden på den vita kabeln från 5-poliga kontakten. Passera bulten genom ringen terminalen och dra åt bulten tillbaka in i ramen. Detta är grunden för din trailer kontakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83529.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.