Hur man hittar Tracking Device störsändare

Med all identifiering teknik som är närvarande på elektronik marknaden , från nummerpresentation till GPS- chips , det var bara en tidsfråga tills folk börjar be om och använda counter- tracking utrustning . För dem som är oroliga för att deras fordon har en tracking enhet på det , till exempel , det finns GPS och spårning störsändare tillgängliga på ett ganska rimligt pris . Men med statlig reglering och ingrepp mot denna utrustning , kan vissa av det vara svårt att hitta. Instruktioner
1

Sök på Internet . Många webbplatser som utger sig för att sälja spårningsenhet störsändare kommer att komma upp . Vissa företag , som spygearco.com är ganska tillförlitliga , och de erbjuder en mängd användbara produkter .
2

Gå till lokala säkerhetsstyrkor eller polis leverans butiker . Dessa butiker säljer ofta uniformer , bälten tull , hölster och en mängd olika elektroniska apparater . Vissa kommer att ha spårningsenhet störsändare , eller de anställda ska kunna styra din sökning håll .
3

Kontrollera med lokala pantbank . Detta är något av ett sista desperat försök , och det kommer sannolikt inte ge goda resultat , men bonde mäklare ofta bär ett unikt antal intressanta produkter . Ibland kommer de att ha mycket specifika typer av elektronik , såsom spårningsenhet störsändare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83552.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.