Typer av rotorer för en Acura TL

bland entusiaster av japanska bilar, Acura TL (Touring Lyx) är med rätta betraktas som en direkt konkurrent till BMW 3-serien. Om TL har en akilleshäl, det är att den lånar många av dess komponenter från mindre och billigare bilar i Honda linjen. Även om de fungerade bra i början, är många av dessa delar bli till åren och kunde använda en uppgradering. Stock Rotorer

Stock TL broms rotorer kan fås för så lite som $ 16 på nätet, och kör ungefär $ 25 på bildelar återförsäljare. En av de fina sakerna med TL modellprogram är att även om det var uppgraderas kontinuerligt under åren, har Honda inte ändra mycket av den grundläggande arkitekturen. Alla TL 2.5 's från 1995 och uppåt har samma bultmönster, liksom 1996 och upp TL 3.5Ls. Överväg att använda de större rotorer och bromsok från en nyare bil för en billig uppgradering.
Performance Rotorer

nästa steg upp från lager rotorer är en uppsättning av prestanda enheter. Dock kommer större rotorer inte, i och av sig själva, ge stora förbättringar i bromsverkan. Större-än-lager rotorer eller slitsade rotorer av samma storlek kan du använda bromsbelägg med mer grepp och mindre blekna. Det är där du kan se de största förbättringarna i bromsverkan. Du kan få några trevliga rotorer för ca $ 72-82. Återigen, du kommer inte se en bit av förbättring i något annat än high-speed utmattningsrisk med större rotorer ensam, så överväga att köpa en hel uppgraderingssats med kuddar och flätade stål bromsledningar. Detta kommer än fördubbla din kostnad, men du kommer att se en märkbar förbättring i dina bromsar.
Rotorer Racing
p Om du bygger ett fullskaligt racerbil eller resultatorienterade show bil, då kan du göra lite bättre än EBC sport rotorer. Korta av ultra-exotiska kol keramik, dessa och de konkurrenskraftiga RotoTech EP-31374-L-rotorer är de bästa hundarna för bromsprestanda. Du behöver minst 18-tums hjul, och dessa kommer att pågå ungefär $ 500 per par. Fortfarande, dollar för dollar, är antingen inställda oslagbart för prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83586.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.