Hur man installerar ett Laddtrycksmätare på en Subaru WRX

Installera ett uppsving mätare på din Subaru WRX Turbo kan du mer effektivt övervaka turbo framförande öka och hålla ett öga på dess prestanda, hjälper du slår på bilens prestanda, din körning stil och den exakta mängden lyft att köra i en given situation. Installera mätaren är en relativt enkel sak för någon bekant med bilar, och en bra utgångspunkt för dem bara att komma in eller syssla med bil modifiering. Håll ett öga på din turbo - och lägga stil racerbil på instrumentbrädan - genom att installera en egen boost mätare. Saker du behöver
Socket eller skiftnyckel set
Laddtrycksmätare
Gauge cup och montera
Vakuumslangen
T-rör
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna Laddtrycksmätare ur förpackningen och vara säker på att alla nödvändiga komponenter finns tillgängliga. Du bör ha en mätare, vakuum linje och T-rör.
2

Öppna huven på din WRX. Leta vakuum linje som rinner av turbo och skär den på ett lämpligt ställe. För in de två ändarna av linan i ändarna av T-röret. Sätt i ena änden av sugslangen för Laddtrycksmätare till den återstående huvudet på T-röret.
3

Kör dammsugarslangen dig ansluten med resten av ledningarna som går till WRX hytt. Var noga med att inte kinkar - eller på annat twist eller bryta - röret på väg till mätaren. Om slangen går sönder, kommer mätaren fungerar inte.
4

Fäst vakuumslangen till baksidan av Laddtrycksmätare. Montera mätaren på instrumentpanelen i en bekväm men out-of-the-way plats.
5

Ta din WRX ut för en provkörning för att vara säker på att mätaren fungerar och läsa noggrant.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83620.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.