Hur du anpassar en Cadillac Seville

The Cadillac Seville har varit igång på gatorna i Amerika sedan 1956. Det har gått från att vara den främsta ledaren av stilrena till utilitaristiska, och tillbaka igen. Efter ett 15 års uppehåll, var Sevilla återinfördes för allmänheten 1976 och bröt export försäljningsrekord innan det ens avslöjades. Sen modell Sevilles har försökt att balansera lyx och sport och att balansen har väckt intresset för eftermarknaden entusiaster binder att få mer hästkrafter ur deras Sevilla. Under de senaste åren har flera produkter har blivit tillgängliga för att hjälpa dig att skräddarsy din Cadillac Seville. Saker du behöver
Surge Performance Chip
Cadillac North Star Kompressor
Brembo break bromsok och rotorer
Visa fler instruktioner
1

installera ett chip Surge Performance i ECU (elektronisk kontrollenhet) i din Sevilla. Bilens dator styr hästkrafter utgång och ett chip möjliggör full kontroll över motorn. GM begränsar hästkrafter för att tillgodose statliga regleringar men med detta chip, är det möjligt att komma åt denna hästkrafter. Street slå Customs.com hävdar att detta chip installeras på en kort tid och kommer inte att upphäva fabriksgaranti.
2

Installera en Cadillac North Star Kompressor. Detta är en komplex förändring, men kan öka beståndet 380 hästkrafter till 750 hästkrafter, enligt Mech Tech-Ms.com. En överladdare tvingar luft i motorn via ett par turbiner belägna insidan av kompressor. Genom att tvinga stora mängder luft i motorn i bilen kan driva mer bränsle. Detta skapar tillräckligt med hästkrafter för att hålla jämna steg med de mest kraftfulla street-rättsliga bilar på marknaden.
3

Uppgradera pausen bromsok och rotorer. Lägga flera hundra hästkrafter till en Sevilla innebär att du kommer att behöva för att öka möjligheterna för pausen systemet. Ett Sevilla är en stor sedan och väger mer än den genomsnittliga Sport Coupe. Brembo pauser är populära med många eftermarknaden entusiaster för deras borrade och slitsade rotorer som tillåter mer värmeavledning sedan lager rotorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83655.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.