Hur du anpassar en Honda CR-V

Honda CR-Vs anses vara kompakta stadsjeepar, men de har potential att vara serösa terrängfordon. Deras kompakta storlek, fyrhjulsdrivna system och lämpliga motorer gör dem trail kapabel för dem som vill ibland ha en bra tid, men ändå hålla fordonet redo för arbetsveckan. För att få din CR-V trail klar, måste du installera några viktiga komponenter för att säkerställa att fordonet inte får strandsatta när du är ute njuter av en dag i leran. Saker du behöver
Brush guard
Lift kit
225-65R15 däck
Winch
Visa fler instruktioner
1

Installera en pensel vakt den främre stötfångaren. Turridning innebär att du kommer att komma i kontakt med pensel och träd. CR-V stötfångaren är täckt av plast som är målad. En borstskyddet gör precis vad namnet säger: det minimerar skadorna borsten kan orsaka på framsidan av din bil. Detta kommer att ge din CR-V en aggressiv look och hålla din CRV lack ser bra medan på vägen. CR-V stötfångare kan köpas från SUV eftermarknaden leverantörer och kan installeras med grundläggande mekaniker verktyg.
2

Installera en hiss kit. Lift kit använder upphängningskomponenter att lyfta den nedre delen av fordonet för att tillåta mer utrymme mellan botten av fordonet och marken. Detta möjliggör också mer utrymme i hjulhusen som kommer att möjliggöra större däck. Detta är fördelaktigt, eftersom CR-V inte var menat för turridning, så markfrigång inte var en faktor i konstruktionen. En hiss kit är det enda sättet runt detta. Lift kit är lätt tillgängliga från eftermarknaden specialister men kan vara svåra att installera. Om du inte är kvalificerad för att installera en hiss kit, bör du ha en professionell verkstad göra det åt dig. Addera 3

Installera större däck. Med en lift kit installerat den största storleken kan du gå med är 225-65R15 däck. Större däck bidrar till att öka markfrigången och ofta har mer aggressiva slitbanemönster som är utformade för att användas på smuts spår och lera. Detta kommer att hjälpa dina däck få dragkraft där vanliga däck inte kan. Om din turridning kommer att innehålla någon lera, är denna uppgradering ett måste om du inte vill fastna.
4

Installera en vinsch. En vinsch är en motordriven draglina som är utformad för att monteras på den främre stötfångaren eller pensel vakt. Det kan vara ansluten till ett träd eller stora hinder så att din bil kan bogseras ut ur leran eller någon plats där du har fastnat. Dessa kan vara något dyrt, men om du planerar att rida ensam, är en vinsch billigare än att betala en bärgningsbil för att dra dig ur om du fastnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83665.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.