Hur du anpassar en Chevy Tahoe

Chevy Tahoe har blivit en sport-utility fordon som är konstruerat för varelse bekvämligheter och familj körning, placera lite fokus på de möjligheter som den 332-hästkrafter, 6,0-liters V8-motor närvarande. Med några eftermarknaden modifieringar Tahoe kan fungera som en mycket kompetent och mycket drivs terrängfordon kan allvarliga turridning ändå förbli en bruksbil med bekvämligheter du tycker. Saker du behöver
Vehicle lift kit
större hjul, 20 inches
Större däck, 295/50R20
Safari snorkel
Brush guard
Elektrisk vinsch
Visa Mer Instruktioner
1

Utrusta bilen med en eftermarknad lift kit. Den genomsnittliga lager däck för Tahoe är en 265/65R16, vilket gör en trevlig road däck. Men att köra på spår du vill installera större däck med en mer aggressiv slitbanemönster. Installera ett kit bil lyft ger dig möjlighet att installera större hjul.
2

Installera en safari snorkel. Detta ersätter och omplacerar luftfiltret i Tahoe till en punkt som sitter i nivå med taket på bilen. Detta gör att du kan dränka bilen i vattnet utan risk för översvämning det genom luftfiltret. Den snorkel är nödvändigt om du planerar att resa på stigar som passerar genom vattnet. Om vatten tränger in i motorn genom luftfiltret, möter du katastrofala bil fel som kan lämna dig strandsatta.
3

skydda den främre änden av din Tahoe genom att installera en pensel vakt. Detta bultar på den befintliga stötfångaren och skyddar lampor, grill och kylare genom att trycka borsten och grenar bort från fordonet. Detta är också en bra tid att installera en elektrisk vinsch. En vinsch kan hjälpa till att dra dig ur en lera grop om du fastnar.
4

Placera ett survival kit i bilen. Detta bör hållas i alla fordon som kommer att användas för off-road aktiviteter. Detta kit bör innehålla nödraketer, kläder, vatten och matransoner. Ett däck kit och verktyg reparation är också bra att ha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83670.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.