Hur du anpassar en Daewoo Matiz

Om du är en stolt ägare av en Daewoo Matiz du sannolikt en person som värdesätter enkelhet och värde. Den Matiz är en relativt ny modell. Det har bara funnits sedan 1998 och är just nu få ett erkännande som en förstklassig bil. Men Daewoo Matiz ägare vet vad ett värde deras bil är, men de vet också att de kunde få ut mer av sin bil genom att göra det ser sportigare och genom att lägga till eftermarknaden tillbehör. Saker du behöver
bodykit Uppgraderad radio /CD-spelare
Sänkningssatser
Visa fler instruktioner
1

Installera ett bodykit. Den Matiz är utformad för kompakta ekonomi stadskörning. Lägga till en kropp kit kommer att ge en känsla av att det Matiz är lite större utan att offra bränsle körsträcka. En kropp kit ersätter vanligtvis stötfångarna, sketcher sida, spoilers och i vissa fall huven. De är utformade för att ge bilen ett sportigare utseende och sina lätta glasfiber vikt och plastmaterial kan faktiskt minska fordonets vikt och därmed förbättra gas körsträcka.
2

Byt beståndet radion med en uppgraderad CD-spelare . Många människor har upplevt problem med radion kod som behövs för att återställa radion i Daewoo när batteriet har bytts ut. Uppgradering av radion i bilen gör att du kan njuta av CD-kvalitet, men kommer också att undvika det här problemet radio kod. Även om de flesta inhemska bilindustrins eftermarknad återförsäljare inte är specialiserade på Daewood delar, kan man beställa brukar dem och installera dem åt dig.
3

Lägre bilens hållning genom att installera sänkningsfjädrar. Sänkningsfjädrar ersätta upphängningsfjädrar på din Daewoo och sänka tyngdpunkten. Detta hjälper fordonets hörn bättre eftersom kroppen är lång. Detta kommer också att förbättra aerodynamiken och bidra till att förbättra den totala gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83671.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.