Hur du anpassar en FLH

Harley-Davidsons har varit en stor del av motkultur of American History. James Dean i Rebel Yell ledde upproret på en Harley. Men under årens lopp, har Harley-Davidson FLH Electro-Glider hittade hem i mainstream Amerika. Även om kulturen bakom framgången för FLH har förändrats, fortfarande popularitet anpassa dessa motorcyklar så fräsch idag som när Harley först kom till marknaden. Med tusentals eftermarknaden bolt-on tillbehör, vilket gör din FLH Harley din egen är mycket möjligt. Saker du behöver
rör prestanda avgassystem
K & N Filter kit
Harley eftermarknaden radio
Ape styret hängare
Visa fler instruktioner
1

installera ett system prestanda avgassystem. Avgaserna på en Harley är avsedd att begränsa hästkrafter och att vara så tyst som möjligt. Lägga till ett högre rör prestanda avgassystem ger din FLH en mer aggressiv avgaser, och det kommer också att cykeln för att andas fritt, vilket gör det möjligt för fler hästkrafter.
2

Installera en kall luft filter kit. Med en högpresterande avgassystem installerat, få luft i motorn blir nyckeln till att lägga hästkrafter. Ett högt flöde K & N filter kit kommer att öka flödet av luft in i motorn och kommer att bidra till att skapa hästkrafter.
3

Installera en eftermarknad radio. Radioapparater är inte standard på de flesta Harley FLH modeller. Emellertid kan eftermarknaden radioapparater installeras i sadelväskor eller ens vindrutor som är monterade på framsidan av cykeln. Sedan tvåvägs hjälmmonterad kommunikationsenheter är förbjudna i de flesta stater, kan en radio att hålla dig sällskap när du är på långa turer.
4

Montera styret apa hängare. dessa styret är mycket längre och tvinga föraren att sträcka ut för att nå dem. Dessa var populära på 1960-talet och har blivit populärt igen på specialbyggda motorcyklar. Dessa var mest populär på Harley Sportsters men kan göra ett uttalande om de större FLH modellerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83681.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.