Så ändrar styret på Harley-Davidsons

Efter att ha tillbringat månader av dagdrömma, dagar av forskning och timmar i ett återförsäljaravtal, har du valt äntligen Harley-Davidson som är rätt för dig. Du äger Harley som bäst passar dig som person. Nu när du ser den sitter där i ditt garage, slår tanken dig: "Jag måste ändra det." För många ägare, en av de första och enklaste anpassningar ersätter greppen. Med rätt verktyg, är detta ett enkelt gör-det-själv-projekt. Saker du behöver
Skruvmejsel
Torx eller insexnyckel
handdukar Shop
vass tång
String ruler eller måttband
Visa fler instruktioner

1

Flytta din motorcykel till en jämn yta. Med motorcykeln utanför, placera transmissionen i växeln för att förhindra rörelser.
2

Identifiera vilken typ av bult eller skruv används på din brytarhus. Detta är knölig struktur precis utanför din broms eller koppling handtagshuset. För nyare modeller, behöver du sannolikt en Torx nyckel (ser ut som en stjärna). För äldre modeller kan du behöva en insexnyckel (sexkantig) eller skruvmejsel. Det kan vara så få som en per sida eller så många som tre.
3

Använda skiftnyckel identifierats i steg 2, ta bort bulten (er) från den vänstra sidan (koppling) bostäder som sveper runt greppet. Separera de två halvorna av höljet. Byt ut bulten så att du inte förlorar det, och wrap med butik handdukar för att förhindra skador på delar och motorcykelns finish.
4

Demontera skruven (s) från höger sida (broms ) bostäder, återigen med nyckeln som anges i steg 2. Vid denna punkt, kommer du att märka två trådar som kommer ut ur huset som lindas runt greppet. Dessa är de gasspjället ledningar. Ta anteckningar eller digitala bilder av placeringen av dessa trådar att hänvisa till för återfastsättning senare. Sedan, med hjälp av nål-tång, avsätta dem från grepphylsan. Vira huset med butiken handdukar.
5

Skjut handtagen från styret. Beroende på styret, kan du behöva skruva vänster grepp, men på lager modeller dessa brukar glida av med en mjuk rygg-och återgående rörelse. När greppet är avstängd, vira snöret runt styret och använd en linjal för att hitta diameter styret. Lager styret är normalt 1 tum, men kan vara så stor som 2 inches om du har eftermarknaden styret.
6

Köpa grepp som är rätt storlek för din motorcykel. Byt ut greppet till vänster, byta bostad och sedan installera bulten (s). Skjut rätt grepp om. Sätt tillbaka vajrarna, är noga med att fästa trådarna i samma position de hade innan. Byt sedan ut huset och installera bulten (s).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83682.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.