Hur man tar bort Bafflar på en motorcykel avgassystem

"Loud rör rädda liv" är en vanlig fras som används i motorcykeln samhället, där ofta avgaserna del av en motorcykel är starkare och mer uppseendeväckande än hornet att det kommer med . Loud motorcykel rören har blivit en stapelvara i kryssaremotorcykeln scenen. Däremot sänder mest motorcyklar inte med den sortens högt avgaser märken som Harley Davidson har blivit synonymt med. Detta är snarare en produkt av ett enkelt förfarande du kan utföra din egen motorcykel hemma. Saker du behöver
Basic skiftnyckel set
Skärande borr Hand bit
höll borra
vice
Shop trasor
Visa fler instruktioner
1 < p> Använd din instruktionsbok för att avgöra exakt hur avgaserna är ansluten till din motorcykel modell. Tyvärr varje cykel är olika, men de flesta kommer att hållas med två skruvar på topplocket och två baktill på cykeln.
2

Ställ motorcykeln på cykelställ eller centerstand så det kommer inte välta eller falla ner medan du arbetar. Om du har en dedikerad motorcykel verk-stativ, som kommer att ge ett mycket enklare sätt att avlägsna avgaserna.
3

Använd en hylsnyckel och lämpliga sockets storlek för att avlägsna avgaserna helt från motorcykeln. Täck alla öppna hål i cylinder-huvudet av motorn för att hålla den fri från fukt och smuts medan du arbetar.
4

Kläm avgassystemet i ett skruvstäd. Täck den först i butiken trasor för att rädda någon krom från att skadas eller repas av metallytan.
5

Infoga i slutet av din handhållna borrmaskin med en 1/2 "eller 3/8" metal borrskäret in i änden av ljuddämparen. Borra genom de första och andra avgaser bafflar noggrant. De flesta motorcykel avgassystem har tre eller fyra skärmar. Borrning genom alla av dem kommer att kräva åter jetting förgasarna grund av brist på kompression.
6

bort avgassystemet från vice och anslut den till din motorcykel med hjälp av hårdvara du bort tidigare. Se din bruksanvisning för vridmoment specifikationer och vara säker på att alla skruvar är åtdragna. Veva din cykel och lyssna till den nya, djupa och högt avgaser tonen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83776.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.