Hur ansöker ett Hood Scoop

Om du verkligen vill göra ett intryck med ditt fordon, installera en huv scoop. Fordon med turboladdare ofta kommer med huva skopor att underlätta luftintaget till motorerna. Således kan en huva scoop ger din bil intryck av att ha en turbo utan din faktiskt köpa en och få den installerad. Men att ha en huva scoop installerat kan bli ett dyrt företag allt på egen hand. Med lite beslutsamhet och de rätta verktygen, kan du installera huven scoop hemma och sparar kostnaden för en professionell installation. Saker du behöver
Måttband
Carbon hjul
Marker
40 - till 80-grit Automotive sandpapper
spackel
Glasfiber mattservice
Polyesterharts
Visa fler instruktioner
1

bort huven från fordonet och placera den på en svagt lutande yta. Huvan ska vara platt som du arbetar på det, snarare än sluttar nedåt som det gör på ditt fordon. Mät din huv på båda sidor och välja den exakta platsen för din huv scoop.
2

Placera huven scoop på en plan yta och klippa bort sin bas med en kol hjul.
Sida 3

Placera huven scoop på huven precis där du vill installera det. Spåra konturerna av huven scoop på huven med en markör.
4

Skär ett hål i huven med kolet hjulet direkt ovanför där du planerar att installera huven scoop.

5

Använd 40 - till 80-slippapper för att skapa en grov yta på både interiör återstående basen av huven scoop och det område på huven där du tänker fästa din huv scoop. Detta kommer att hjälpa huven scoop fästa bättre till din bil.
6

Mätta basen av huva scoop med bil spackel och fäst scoop till huven på bilen i det markerade området. Vänta och se till att fyllmedel har säkrat scoop.
7

Vänd huven på sin sida och når genom hålet i huven under scoop att cementera det inre av skopan på plats med glasfiber mattor och polyesterharts.
8

tillbaka huven på den plana ytan. Använd 40-slippapper för att sand basen av huva scoop tills det inte längre är blank.
9

Fyll den återstående sprickan mellan basen av huven scoop och huven själv med stora mängder fordonsindustrin spackel. Torka omedelbart filler bort.
10

Ta huven till en auto body shop för att få det och den nya huven scoop målas för att matcha resten av fordonet. Om du inte har en lång erfarenhet av auto body paint och ha rätt verktyg, är du sannolikt att få en randig eller ojämn yta om du försöker jobbet på egen hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83778.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.