Höjd Regler för Strålkastare

Vid ett tillfälle hade de enda restriktioner på fordonets höjd att göra med storleken på sina däck och total höjd (aka, segelfri). National Highway Transportation Safety Administration hittade för en tid sedan att dessa uppdrag var otillräckliga för att säkerställa att den förändrade bilen behöll sin fabrik-rated krasch betyg, eller att andra fordon skulle kunna se dem alls. Flera stater har lagar angående strålkastare höjd, och många använder sådana lagar i samband med sådana som omfattar stötfångaren och bakljus höjd också. Purpose

Headlight lagar tjänar ett dubbelt syfte. Den första är att de ser till att en förändrad fordon kan ses från backspeglar i ett framförvarande fordon, vilket kan vara ett problem för ram-dra egna bilar. Andra tjänar strålkastare plats som en referenspunkt för stötfångare plats, genom att reglera att strålkastarna bara kan vara över eller under en viss punkt.
Headlight höjd krav

Headlight höjder mäts alltid från marknivå till centrum av den lägsta glödlampa på ett fordons strålkastare församling. Efterföljaren stater mandat att strålkastare höjd vara mellan 24 och 54 inches från marknivå: Alaska, Arkansas, Washington DC, Indiana, Kansas, Louisiana, Maine, New Mexico, New York, Oklahoma, Oregon och Texas. Colorado mandat maximalt ljus höjd (44 inches), men inte ett minimum.
Impact Effekter

Headlight höjd har mer att göra med stötfångaren höjd än något annat, som har allt att göra med krockskydd. Stötfångare som är för höga kommer att drabba de svaga glas eller B-stolpen (mitten takstöd) på ett annat fordon ska dessa fordon kolliderar i en sidokollision. Det omvända gäller för överdrivet sänkt fordon, som blir ett mål för alla andras stötfångare i händelse av en sidokollision.
Dimljus och strålkastare

Headlight höjder mäts från den plats den lägsta av fordonets stock strålkastare plats, inte från grillen eller stötfångaren-monterade dimljus (som anses "extra" av de flesta stater). Vad som utgör en "dimma-ljus" kontra en "strålkastare" kan få lite oklar när man diskuterar bilar som Subaru STi eller Mitsubishi Evolution, som har stötfångare monterade dimljus samma storlek eller större än de faktiska strålkastarna. I allmänhet är det säkert att anta att ett sådant fordons "strålkastare" är precis där du skulle anta att de är. Naturligtvis skulle du ha svårt att lyfta en Mitsubishi Evo främre stötfångaren 4 meter från marken, men poängen kvarstår.
Ytterligare Lights

Ingen stat uttryckligen förbjuder montering extraljus på fordonets tak, motorhuv eller roll-bar för användning off road. Vissa lokala jurisdiktioner reglerar hur högt lamporna kan monteras, men de flesta är bra så länge de är under 13 fot 6 inches. I allmänhet kan du montera så många lampor som du vill var du vill förutsatt att du aldrig aktivera dem på allmänna vägar. Det enda undantaget från denna regel är vridbart monterade spot-lights, som kan eller inte kan vara lagligt i ditt län eller församling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83801.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.