Hur konvertera en bil till E85

De nya biltillverkarna börjar göra fordon som kommer att verka på bensin och etanol-baserade bränslen. Eftermarknaden har svarat med konverteringssatser som gör att fordonsägare att konvertera sina äldre fordon kunna verka på de nya bränslena. De har potential för stora pengar besparingar vid pumparna och enkelt installera i din uppfart. Saker du behöver
E-85 konverteringssats
skruvmejsel
Wrench
dubbelhäftande tejp
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet. Öppna din huva.
2

Läs konvertering instruktioner kit installation. Detta kommer att hjälpa till att undvika förvirring under installationsprocessen.
3

bort spridarna från bränslefördelningsröret. Lossa klämman på bränsleskenan med fingret (envisa klipp kan övertalas med en skruvmejsel) och dra injektorn gratis.
4

Installera satsen. Följ anvisningarna som följde med konverteringssats, installera injektorn manliga änden i den kvinnliga sidan av konverteringssats uttaget och sätt den manliga änden av aggregatet tillbaka in i bränsleledningen. Konverteringssatsen uttaget ska inklämt mellan bränsleledningen och bränslepumpen. Montera klämman och lås aggregatet på plats.
5

Anslut marken. Ta bort en bult från din motor med en skiftnyckel. Sätt bulten genom öglan på jordledningen och byt bulten. Dra åt bulten med nyckel.
6

Fäst styrenheten. Välj en plats på avstånd från värmekällor och rörliga delar. Fäst en bit dubbelhäftande tejp på baksidan av styrenheten och dra skyddsfilmen från den. Tryck modulen mot monteringsplatsen. Använda plast buntband, säkra ledningsnätet från konverteringssats.
7

Orient modulen. Modulen är märkt med ett A (alkohol, E-85) eller G (gas), ställ strömbrytaren på den typ av bränsle du använder. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83813.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.