Problem med underväxelkopplingens remskiva set

underväxelkopplingens remskiva apparater är konstruerade för att driva bilens tillbehör, t.ex. generatorn, vattenpump, servopump och luftkonditionering kompressor i en långsammare takt än beståndet remskivor. Teorin bakom den långsammare hastigheten för tillbehören är den nettoeffekt ökar eftersom motståndet från asseccories reduceras. Beståndet remskivor fungerar som en hämsko på motoreffekten. Underdrag remskiva typer säljs som en eftermarknad modifiering kit. Dåligt installerade underväxel kit kan orsaka problem i bilarnas prestanda. Vikt Issues

Ett sätt att åstadkomma underdriving är att öka storleken av remskivorna. Större remskivor lägga vikt på tillbehöret axeln, enligt ortodox Racing. Detta strider mot målet att öka hästkrafter. Lättare lager remskivor minskar dra på trissan axlar, vilket ökar hästkrafter.
Accessoarer Problem

Alla potentiella problem med en underväxel remskiva härrör från tillbehöret driver körs på långsammare än lager takt. Street Strip säger att problemen är mer benägna att ytan när fordonet går på tomgång. Laddningssystemet kan vara svag och kompressorn ger kanske inte så mycket kraft för att köra systemet luftkonditionering som anges av tillverkaren. De flesta moderna motorer har elektroniska tomgång kontrollmekanismer. En som försöker ändra kalibreringar av sådana mekanismer är sannolikt att stöta på problem, enligt Street Strip.
Överhettning

En dåligt utformad underväxelns set kan lämna sitt fordon öppen för en överhettning risk. Det beror på att vattnet remskiva vänder på hastighet långsammare än aktiemarknaden motorns tomgång kan kräva för korrekt kylning, enligt "Readers Digest Complete Car Care Manual" och Street Strip. Till exempel kan en den 3,4 liters motor i en Oldsmobile Alero har en varm tomgång 900 RPM. En underväxel trissa ska ha vatten pumpaxeln roterar med 500 varv per minut och som inte kommer att vara tillräckligt med ström för att flytta kylvätskan tillräckligt.
Praktiska

Underväxelns pullies först dök upp i 1950-talet som en skyddsanordning för motorer racerbil. Racing motorer körs vid högre varvtal för en längre tidsperiod än den typiska gata bil, enligt den Underväxelns Remskiva Guide. Underväxelkopplingen remskiva installerades för att förhindra tillbehören från att drivas för hårt vid höga varvtal. En skadad tillbehör kan kosta en förare loppet. Underväxelanslutningen remskivor installerades för att skydda tillbehören. Syftar till att minska motoreffekten krävs för att vända de medföljande remskivor
Historia

Modern underväxel remskivor, men deras ursprungliga ändamål var att skydda tillbehör från att drivas för hårt under en auto ras. Underväxelkopplingen remskivorna inte blivit på modet bland bilentusiaster fram till 1980 då den Serpentine belt började framstå som drivremmen val för biltillverkare, enligt Underväxelns Pulley Guide.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83833.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.