Dodge Caravan Keyless Entry programmeringsinstruktioner

Den 1997-2003 Dodge Caravan och Grand Caravan använda en vanlig nyckel och Fjärrinställning med en separat fjärrkontroll fob. Men 2004-2009 Dodge Caravan och Grand Caravan använda en kombination nyckel och fjärrkontroll på en enhet. För att programmera en ny keyless inresa fjärrkontrollen för 1997-2003 Dodge Caravan, måste du ha minst en funktionell fjärrkontroll, vilket krävs för att komma in synkroniseringen läge. Att programmera kombinationen nyckel för 2004-2009 Dodge Caravan, måste du ha två funktionella kombination nycklar. Om du inte gör det, måste du se en auktoriserad Dodge återförsäljare för keyless inresa programmering bistånd. Instruktioner
1997 till 2003 Caravan Programmering Instruktioner
1

Tryck på "Lock"-knappen på de fungerande nyckellösa avlägsna fem gånger, med två sekunders intervall mellan varje tryckning.
2

Sätt in nyckeln i tändningslåset, vrid den till läge "3" (Run), utan att starta motorn. Lämna nyckeln i läge tills ljudsignalen slutar pipa. Detta kommer att ta en minut eller två.
3

Tryck och håll "Lås upp" om hur fjärrkontrollen i cirka fem sekunder, och sedan tryck och håll "Panic" som du fortsätter att hålla " Lås "i cirka en sekund, släpp båda knapparna. Efter ett par sekunder kommer du att höra en klämta.
4

Tryck och släpp "Lock" och "Lås" samtidigt på funktionella fjärrkontrollen, och tryck sedan på och släpp "Lås upp" av sig själv.

5

Tryck och släpp "Lock" och "Lås" samtidigt på fjärrkontrollen som du vill programmera och tryck sedan på och släpp "Lås upp" av sig själv.
6

Vrid tändning till "Off" och ta ur nyckeln för att avsluta synkroniseringen läge.
2004-2009 Caravan programmeringsinstruktionerna
7

Infoga en av dina fungerande kombination nycklarna i tändningslåset. Vrid den till "On", lämna den i detta läge för ca 10 sekunder men inte längre än 15 sekunder. Vrid den till "Off" och ta bort det.
8

Sätt din andra fungerande kombination nyckeln i tändningslåset inom 15 sekunder för att ta bort den tidigare nyckeln. Vrid den till "On". Efter 10 sekunder kommer du att höra en klockringning och "stöld" ljuset börjar blinka, in synkroniseringen läge. Vrid nyckeln till "Off" och ta bort det.
9

Sätt i kombination nyckel du vill programmera. Vrid den till "On." Efter 10 sekunder kommer du att höra ett klockspel, då den "stöld" slocknar. När ljuset släcks, kombinationen nyckel - inklusive nyckeln och fjärrkontrollen - programmeras
10

Upprepa Steg tre för varje kombination knapp du vill programmera.. Sammanlagt åtta kan programmeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83838.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.