Hur Wire en tryckknapp Starter

I dagens värld, är bekvämlighet en viktig faktor vid utformningen av nästan varje ny produkt och service ute. Vår ambition att bekvämlighet är samma typ av tänkande som ligger bakom bilindustrins tryckknapp förrätt koncept. Detta nyckellösa alternativ tillåter förare att starta sin bil utan att någonsin behöva sätta en nyckel igen. Istället är allt du inte trycka ner bromspedalen och trycker på startknappen, och bilen är redo att gå. Även om bilen inte är utrustad med denna teknik, kan du installera en själv och börja njuta av bekvämligheten med en Keyless tändning. Saker du behöver
Butt kontakter (trådanslutningsdon) katalog stjärnskruvmejsel
Wire Tap
12 AWG tråd
skiftnyckeln
avbitare
Super lim
eltejp
Tryckknapp
Visa fler instruktioner
1

bort strecket runt ratten, inklusive bostäder för rattstången. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller streck säkert på plats. Läs i bruksanvisningen för din bil för märkesspecifika instruktioner streck borttagning. Ta också bort cigarettändaren och alla de omgivande bitar.
2

Applicera ett tunt lager superlim till kromring på baksidan av tryckknappen.

3

in tryckknappen inne i sitt hus i hålet där cigarettändaren lokaliserades en gång. Sätt press på utsidan av tryckknappen i ungefär en minut.
4

Wire nyckeln selen, vilket är den bit som kör in i tändningslåset assembly.This sele går under ratten och ner till vänster på rattstången nedanför nyckelhålet.
5

bort selen på baksidan av tändningslåset, och skär 12 AWG starta tråd på selen. Detta är en svart kabel med en blå rand.
6

Tape slutet av start tråd som går till tändningslåset. Anslut en 36-tums bit 12 AWG-kabel till den andra änden av samma svarta och blå starter tråd med en skärmad skarvförbindning
7

Tryck den svarta kabeln med grön rand med en 36. - tums-lång bit av 12 AWG tråd och kran, och se till att undvika att klippa av kabeln. Sätt tillbaka selen till tändningslåset.
8

Anslut den lösa änden av 36-tums bit 12 AWG tråd (tråden du tryckte in den svarta med grön rand i föregående steg) till selen med en butt-kontakt.
9

Tryck jordkabeln till batteriets terminaler utan att dra åt connection.Insert nyckeln i tändningslåset och vrid motorn på. Om motorn inte startar, kontrollera att batteriet anslutningar.
10

tillbaka instrumentbrädan genom att returnera streck locket till sin ursprungliga position och dra åt skruvarna med en skruvmejsel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83933.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.