Hur man gör min Hästkrafter Car Gain billigt

fordonsägare som vill få hästkrafter utan att spendera mycket pengar har möjlighet att göra små ändringar i en motor för att göra små vinster. Ändringar en motor kan inte bara öka makten, men också öka motorns verkningsgrad. Vissa modifieringar kommer att kräva intim kunskap om det specifika motorn, medan vissa metoder inte gör det. Köpa en grundläggande allmän reparationshandbok för den specifika bil eller lastbil kommer att tillåta ägaren att bli förtrogen med placeringen av fordonets motorkomponenter. Saker du behöver
Basic mekaniker verktygssats
Isoleringsmaterial för kyl /luftkonditionering linje
Automotive grade epoxi
Drill
Borr
Visa fler instruktioner

1

Ändra frostskyddsmedel till 60 procent vatten och 40 procent frostskyddsmedel eftersom detta kommer att öka kyleffekten för motorn och hästkrafter potential. Fyll inte radiator med 100 procent vatten, eftersom detta kommer att orsaka korrosion i kylsystemet och utgör en risk när det gäller frysning under vintern.
2

Ta bort tändstiften ur motorn och använd en fin spets markör för att rita en linje på varje tändstift isolator för att ange var öppna gapet på tändstiftet terminalen. Sätt tillbaka tändstiften med markören linjen mot insugssidan av motorn så bra som möjligt. Denna praxis indexering tändstift fungerar genom att tillåta en mer fullständig förbränning i förbränningsrummen samtidigt öka hästkrafter.
3

Flytta IAT (intag lufttemperatur) sensorn på en datorstyrd motor närmare till intaget öppnandet av motorns luftfilter låda med hjälp av en borr och jämförbara-storlek borr för att installera IAT på den nya platsen. Detta gör det möjligt för motorn att få en mer exakt avläsning av den omgivande temperaturen och kommer att tvinga datorn att justera bränslet samt tidpunkt för bättre prestanda. Täck den gamla sensorn hålet med fordonsindustrin årskurs epoxispackel.
4

Använd syntetisk motorolja istället för konventionell olja. Syntetisk motorolja kommer att minska den inre friktionen i motorn, vilket skulle skapa mer hästkrafter.
5

Användning isolerande material avsedd för ett kylskåp eller luftkonditionering linje att täcka bränsleledningarna i motorrummet. Isolerande bränsleledningarna kommer att hålla bränslet svalt och hjälper till att hålla bränslet från att avdunsta, vilket ger en tätare laddning av bränsle som gör det möjligt för motorn att generera mer kraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84053.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.