Vilka är fördelarna med Cold Air Induction

Kall luft induktion kan ramp upp din bils prestanda. Processen använder en kall luftintag som ger i kallare luft från utsidan av bilen och skickar den till motorn för att öka effekt och verkningsgrad. Det finns många olika stilar av kallt luftintag, de är alla utformade för att få mer syre till din motor. Större makt

En kall luftintaget har färre böjar i det att en standard intag. Den använder också en större pipa. Detta innebär att det införs en större luftvolym och luften flödar mer fritt. Eftersom luften är kallare än luften i din bil huva, är det också tätare med syre. En större mängd syre kommer till din motor, vilket möjliggör en balanserad bränsleblandning som ger din bil mer effekt. En typisk ökning av hästkrafter kan vara så mycket som 10 hk.
Större lyhördhet

bränslerik förbränning blandningar kan göra din bil trög. En kall luftintaget optimerar bränsle-luftblandning, vilket gör att din bil att reagera snabbare på din bromsning eller acceleration. Det bör vara en märkbar skillnad som kommer att kasta dig tillbaka till din sittplats när du accelererar.
Bättre körsträcka

Eftersom din motor brinner bränslet mer effektivt med en kall luftintaget är ditt bränsle-luftblandning inte som bränsle rik, så att du faktiskt använder mindre bränsle. Enligt AutoAnything.com, kan du se ökningar på 1-2 mpg med en kall luftintag. Detta är dock bara sant om du fortsätter din normala körvanor och börja inte trycka din bil till sina nya gränser.
Renare luft

En kall luftintaget Filtret använder ett luftfilter som har mer yta än en vanlig luftfilter. Den kalla luftintag filter är i allmänhet oljor så att de kan fånga och hålla föroreningar bättre. Detta innebär att luften som når din motor kommer att bli renare och möjliggöra mer effektiv förbränning. Den kalla luftintag filtrerar också håller längre än en vanlig luftfilter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84115.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.