Hur man installerar Mustang Jet Chips Performance Chip

Om du vill öka hästkrafter i din Mustang, är det logiskt att du vill installera Mustang chip Jet prestanda. Jet prestandahöjande chip trimma Mustang ECU att lägga mer luft, bränsle och gnista in i förbränningskammaren, vilket bidrar hästkrafter genom hela varvtalsregistret. Lägga chipet kommer att kräva grundläggande fordonsindustrin handverktyg och bara några minuter av din tid. Saker du behöver
12-millimeter skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorhuven och ta bort den negativa batterikabeln med en 12-millimeters fast nyckel.
Sida 2

Ta bort panelen passagerare sidekick genom att dra utåt på den för att exponera ECU (elektronisk kontrollenhet) för Mustang.
3

Ta bort alla elektriska anslutningar från ECU genom att trycka in på säkerhetsinställningarna klippen och sedan genom att dra utåt på selen. Det finns tre kontakter på alla.
4

Anslut Jet prestanda chip i ECU tills den snäpper på plats. Föreställningen chip passar bara i en plugg eftersom varje kontakten är utformade på olika sätt.
5

in den elektriska kontakten på baksidan av Jet prestanda chip. Återigen, kommer endast en av anslutningarna passar. Sätt tillbaka de två andra kontakterna i sina springor.
6

Snap panelen passagerare sidekick på plats och anslut sedan den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84144.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.