Bästa prestanda Tips för 1998 Nissan Altima

De bästa prestanda tips för 1998 Nissan Altima kommer att hjälpa dig att uppnå ökad motoreffekt och förbättrad hantering samtidigt få ut det mesta av varje krona du spenderar. Det är lätt att spendera en mindre förmögenhet på bildelar och sluta med en dyr build som fortfarande körs på samma sätt som den gjorde innan du började. Förstå att, medan Altima inte kommer att uppnå hastigheter på 200 miles per timme, kommer flera saker att förbättra hästkrafter och prestanda. Kallt luftintag

Ta OEM (original tillverkaren utrustning) box luftintag och installera en high-flow prestanda, kall luft intag. En kall luftintaget tillåter en större mängd kall luft som tas från den inre fender väl in i förbränningskammaren. Detta låter motorn producerar mer hästkrafter. Enligt Auto Anything.com, motorns prestanda vinster om 5 till 10 hästkrafter är typiska med en kall luftintag installerat. För att uppnå maximal hästkrafter vinster, ha ECU (elektronisk kontrollenhet) programmeras med en automatisk prestanda butik. Du kan också köpa en ECU som redan inrättats och helt enkelt ersätta din ursprungliga tillverkaren ECU.
Performance Exhaust

Installera en prestanda avgassystem med ett högt flöde ljuddämparen. Att minska baktryck på avgassystemet tillåter avgaserna att undkomma förbränningskammaren i en snabbare takt. Detta betyder luft och bränsle kan komma in i förbränningskammaren snabbare. Resultatet är ökad hästkrafter och en mer aggressiv avgasljud.
Sänkningsfjädrar

Sänkningsfjädrar sänker tyngdpunkten för fordonet, vilket minskar krängning . Krängning är en känsla av att bilen kan välta vid snabb kurvtagning. Om en förare känner krängning, är fordonet inte är under hans kontroll, och sannolikheten för en olycka ökar. Med en minskad krängning, är ett fordon som kan driva igenom hörn med mindre inbromsning. Detta förbättrar den totala hastigheten. Sänkning av fordonet också ger det en aggressiv hållning.
Lågprofildäck

Lower-profil däck minska mängden sidovägg på däcket. Lägre sidoväggar minska krängning och tonhöjd. Pitch händer när sidoväggen av ett däck böjs vid kurvtagning, vilket skapar en situation där däcket kan få fordonet att studsa åt sidan. En lägre profil gör det möjligt för sidan att glida vid behov. Detta gör den kontrollerade fyra-wheel slide för "drifting" möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84145.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.