Hur du anpassar Low Rider Cars

Du gjorde äntligen det! Du installerade sänkningsfjädrar och vände bilen till en låg ryttare. Nu du vill anpassa din låga ryttare bil men du är inte säker på i vilken riktning. Den nyfunna aggressiv hållning ger din bil ett helt nytt utseende och du vill slutföra processen att omvandla din bil till en sann-till-stil låg ryttare. När allt är en låg rider inte bara om hur lågt fordonets åkattraktioner. Saker du behöver
hydrauliska stötar
Stora fälgar
lågprofildäck
Custom lack
Visa fler instruktioner
1

Installera hydrauliska stötar till ge din low rider förmågan att hoppa den främre delen av bilen från marken. Gjort populärt på 1978 filmen "Cheech och Chong, Up in Smoke" hydrauliska stötar har blivit en stöttepelare för låg-ryttare entusiaster. Hydrauliska tävlingar för att se vem som kan få sin bil att hoppa längst från marken är vanliga på bilen visar. Hydrauliska chock system kan vara dyra att installera men kan göras vid de med mellanliggande mekaniska färdigheter.
2

installera stora fälgar med låg profil däck. Byta ut OEM eller stock fälgar för större har blivit populärt i alla eftermarknaden entusiast kretsar genom åren men stora fälgar med lågprofildäck blev populär på 1970-talet när du konverterar bilar till låga ryttare blev populär. Stora fälgar ökning ofjädrad vikt och låg profil däck minskar åkkomfort men låg-rider entusiaster är efter stil, inte komfort.
3

Måla bilen med en anpassad engångsföreteelse lack. En av de unika aspekterna om att bygga en låg ryttare är att var och en skiljer sig från resten. Fordonet är en förlängning av ägarens personlighet. Alla låg ryttare släpar i marken, har stora fälgar och de flesta har även hydraulik installerat. Vad som skiljer en låg ryttare från resten är lack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84150.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.