Hur man installerar ett Shade Auto Vent

Auto vent nyanser är tåligt polykarbonat paneler som delvis täcker toppar av bildörrar, vilket gör att fönstren ska sänkas för att släppa in frisk luft samtidigt som regn och andra element ut. Auto vent nyanser är oftast monterad i dörrens fönster kanaler, men kan också monteras direkt på dörren för att möjliggöra en snabb och enkel installation. Saker du behöver
Auto Vent nyanser
spritkompresser
Visa fler instruktioner
Direct Mount Auto Shades
1

Test passa vent skuggan till bilens fönster och dörrkarm. Skuggan bör passa perfekt mellan sidan spegeln och kanten av dörren. Notera att vissa modeller har en profilerad form som passar över spegeln. Välj en annan uppsättning av ventilationsrör nyanser om de inte passar ordentligt.
2

Rengör dörrkarmen och spegel bas med en spritkompress att ta bort smuts och olja. Ta bort en liten del av stödremsan från den adhesiva dynan på insidan av ventilen skugga. Placera vent skuggan på dörrkarmen.
3

Justera position vent skuggan vid behov tills den sitter ordentligt på toppen av dörren. Kontrollera att skuggan är i linje mellan spegeln och kanten av dörren.
4

tag i lösa delen av stödremsan och dra bort den självhäftande dynan. Tryck på vent skuggan på plats och pressa i minst 30 sekunder för att ställa limmet. Installera eventuella vent nyanser på de återstående fönstren.
Fönster Channel Auto Shades
5

Rullade bilens fönster och testa passa vent skuggan till bilens fönsterkarmen. Skuggan bör passa inom den inre kanten av fönsterkarmen. Välj en annan uppsättning av ventilationsrör nyanser om de inte passar ordentligt.
6

bort en liten del av det bärande remsan från vent skuggan är självhäftande dynan. Sätt i spegeln änden av vent skuggan i dörrens fönster kanal.
7

Använd en mild böjning rörelse för att böja i mitten av ventilen skugga. Skjut återstoden av vent skugga i fönstret kanalen. Justera vent skuggan som behövs tills den är inriktad inom fönstret kanalen.
8

tag i lösa delen av stödremsan och dra bort den självhäftande dynan. Tryck på vent skuggan uppåt och på plats. Ansök tryck i minst 30 sekunder för att ställa in limmet. Installera eventuella kvarvarande vent nyanser på de återstående fönstren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84241.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.