Hur man sätter Självhäftande Stripes på en Mustang

Fords införandet av Mustang i mitten av 1960-talet startade ponny-bil vurm, med de flesta andra amerikanska biltillverkare följer efter med sina egna versioner under åren efter. Som av 2010, är ​​Ford producerar fortfarande Mustang, som fortfarande håller fast vid den ursprungliga ideal och utformning av den första modellen. Lägga självhäftande racing ränder till din Mustang kommer att ge ett ännu sportigare utseende, vilket kan imitera fabrikens ränderna finns på vissa Gts och Shelby versioner av bilen. Saker du behöver
Bucket
Sponge
Bil
tvättlösning Torkning handdukar
Tyg mäta Sax tejp
Tvättsprit
Rag
flytande diskmedel
Plast sprayflaska
Plast gummiskrapa
Hårtork
Hobby kniv band
Maskering (tillval)
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen att avlägsna smuts från de områden där ränderna kommer att installeras. Torka bilen noggrant. Arbete i en torr, vind-fri miljö som ett garage.
2

mäta längden av området på dörrarna, fendrar, eller paneler rocker där ränderna ska fästas med ett tyg måttband att undvika repor på bilens finish. Skär rand materialet ¼-tum längre än de mätningar med en sax. Hoppa över det här steget om du använder en pre-cut stripe kit för din Mustang.
3

Rengör de områden där randen kommer att installeras med tvättsprit appliceras med en trasa, eftersom detta kommer att avlägsna ett vax från lack, vilket gör att limmet att fungera bättre.
4

Kombinera en blandning av 20 gram vatten, ¼ tsk klar flytande diskmedel, och ½ tsk tvättsprit i en plast sprayflaska. Börja i ena änden av bilen och spraya det område där den första delen av rand går. Peel stöd från den första delen av rand och spraya den självhäftande sidan med spray lösningen också.
5

Placera remsan på plats på bilen. Skjut rand runt för att få den i önskad position. Spraya mer lösning på rand och bilen som behövs tills det är i önskad plats, för så snart rand är torrt det inte kan flyttas.
6

Kör en plast skrapa används för att applicera Färgtoning över rand för att jämna ut det och att utvisa eventuella luftbubblor när det väl är i det önskade läget. Använd en hårtork på randen att krympa det runt några rundade eller profilerade områden, såsom kanten av fendrar eller stötfångare. Trimma försiktigt överflödig längd rand med en vass hobbykniv. Använd ett lätt tryck och skär genom rand bara så färgen undertill kommer inte att skadas.
7

Dra det översta lagret av överföring tejpen från ränderna noggrant när de har helt torkat. Dra långsamt för att undvika att lyfta rand från bilens yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84324.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.