Hur man återställer Keyless Entry i en 2005 F250

keyless inresa fjärrkontroller och system är vanliga på bilar runt om i världen , och F250 är bland de Ford lastbilar som innehåller denna populära teknik . Keyless fjärrkontroller kan programmeras en gång en sändare installeras i bilen med generalagenten eller bil butik och programmering kan göras hemma . Fjärrprogrammering på F250 kan göras med så många som fyra fjärrkontroller på bara några minuter . Instruktioner
1

Sätt ditt tändningsnyckeln i tändningslåset .
2

Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "Av" som du började på " Run " ställning , två klick till höger . Cykel nyckeln från " Off " till " Kör " åtta gånger i snabb följd , slutföra de cykler på cirka 10 sekunder .
3

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen som du vill program inom 20 sekunder efter det föregående steget . Dörrlås ska klämta när du trycker på knappen för att ange att fjärrkontrollen har programmerats .
4

Upprepa steg 3 för varje fjärrkontroll du vill programmera , för så många som fyra fjärrkontroller . Se till att göra det inom 20 sekunder från det tidigare fjärrkontrollen och vänta på låsen att ljuda varje gång .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84399.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.