1996 Chevrolet Silverado Pickup Keyless Entry Instruktioner

Den 1996 Silverado är bland de många Chevrolet fordon från det året som presenterar nyckellösa kapacitet. Dessa system är installerade i form av elektroniska sändare och arbeta med trådlösa fjärrkontroller som kan bäras i fickan. Du kan programmera fjärrkontrollen eller fjärrkontroller för din Silverado själv utan yrkeserfarenhet och utan rädsla för stötar. Du kan synkronisera så många som fyra fjärrkontroller till bilen, för att dela med hela familjen. Saker du behöver
Jumper ledningar
Visa fler instruktioner
1

hitta data hamnterminal under din förarsidan instrumentpanel och anslut bygel till antalet fyra och nummer åtta terminaler. Dessa terminaler kommer att vara placerad på toppen av dataporten och fjärde och åttonde från vänster sida, respektive. Bygeln trådarna kan hittas på de flesta bil-eller elektroniska affärer, och liknar dina stora startkablar som ansluter till din motor. Dessa trådar är omkring sex eller åtta inches lång och har en klämma i varje ände.
2

Vänta på dörrlås att cykla efter anslutning jumper kablar och håll Lås och knapparna Lås på din fjärrkontroll. Addera 3

Håll knapparna i 15 sekunder tills den låser cykeln och göra samma sak med alla ytterligare fjärrkontroller, programmering inom 30 sekunder varje gång.
4

Ta bort bygeln kablar för att avsluta programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84455.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.