DIY Rökt Strålkastare

"Rökt" strålkastare använder ett fönster nyans för att täcka insidan av strålkastare täcker för att göra den mörkare. Endast icke-förseglade strålkastare kan rökas, förseglade strålkastare är bara ett glas fixtur med lampor som förseglats inuti glaset och få mycket varmare än strålkastare med ett avtagbart lock. Själva toning processen är densamma för alla fordon, men processen för att ta bort strålkastaren locket från ramen kommer att skilja sig från modell till modell. Saker du behöver
Soap
Handduk
Grå /rökt färgade fönster färgton
Rakblad
plastspatel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort strålkastaren locket från fordonet och rengör Strålkastarglas med vatten och tvål. Torka Strålkastarglas med en handduk.
2

Placera grå /rökfärgad fönster färgton på insidan av strålkastaren locket och skär nyans med rakblad. Se till att du skär nyans till formen på insidan av strålkastaren locket.
3

Blöt insidan av Strålkastarglas med vatten och placera den klibbiga sidan av fönstret färgton på insidan av strålkastare locket. Släta ut rynkor och luftbubblor från färgtonen med hjälp av plast spatel.
4

Låt vattnet torka i två eller tre timmar så att färgtonen fastnar på Strålkastarglas. Sätt tillbaka strålkastaren locket på ramen av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84491.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.