Hur man installerar Konvex Blind Spot Speglar

Konvex speglar i döda vinkeln fäster vid glaset på sidospeglar för en bredare vy bakom fordonet, liksom området på varje sida av fordonet som du normalt inte kan se utan att vrida på huvudet . Döda vinkeln speglar används vanligen på fordon som distanser bred last t.ex. trailers. Speglarna öka säkerheten och hindra dig från att missa passerande bilar och cyklar som annars skulle vara i din döda vinkel. Saker du behöver
Alkohol gnuggar
dubbelhäftande tejp
Visa fler instruktioner
1

Torka av spegeln av med alkohol gnuggar och låt alkoholen avdunsta. Detta rengör fett, smuts och gamla vax bort spegeln och främjar bättre vidhäftning. Vanligtvis, gnuggar alkohol kommer med den döda vinkeln spegel kit men om inte, använd en liten mängd tvättsprit och en handduk. Båda finns tillgängliga med mest bekväma eller livsmedelsbutiker.
2

Ta bort skyddet från baksidan av dubbelsidiga kran på baksidan av den konvexa spegeln. Om den konvexa spegeln inte har dubbelsidig tejp redan på det, tillämpa små remsor av tejp på baksidan av spegeln. Täck minst 75 procent av spegeln med dubbelhäftande tejp. Ta av skyddslocket från tejpen. Dubbelhäftande tejp är också erhållas från mest praktiskt och livsmedelsbutiker.
3

Tryck den konvexa spegeln på den nedre vänstra hörnet på sidan-view spegelglas på förarsidan spegel och nedre högra hörnet av sidan-view spegelglas på passagerarsidan spegeln. Se till kanterna av den konvexa spegeln inte hänger bort spegelglaset. Om de gör det, kan den konvexa spegeln förhindrar sidan backspegeln förmåga att röra sig inne i spegeln hölje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84529.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.