Hur du ansluter en Underglow

Underglow lampor skapar ett diffust ljus glödande ljus under din bil kropp. Underglow lampor kan vara tillverkade av neon lampor eller LED. LED-lampor kan vara flerfärgad och ge fler effekter som bleknar, strobe, etc. Det är ganska enkelt att installera ett underglow systemet genom att följa instruktionerna i en monteringssats. De glödlampor är oftast centrerade längs fordonets sidor. Saker du behöver
Underglow kit
Jack
Pencil
Körnare
Silicon tätning
Electric drill
lödning pistol
Visa fler instruktioner

1

Identifiera de ställen där underglow lamporna kommer att fastställas. Se till att positionerna är borta från bränsleledningar och områden med extrem värme.
2

Koppla bort bilens batteri. Lossa en av terminalens anslutningar och ta bort kabeln.
3

Höj bilen med en domkraft. Håll underglow anordningen i det önskade läget. Lamporna ska placeras tillräckligt högt på chassit att de inte är synliga utanför. Markera skruvhålen i aggregatet fästet på chassit med en penna.
4

Gör hål i chassit på de markerade platserna med körnare. Coat med silikon tätning för att förhindra rostangrepp.
5 skruvar

passera underglow modulens hållare. Anpassa dem till de hål som borrats i chassit. Dra och fästa skruvarna på plats med hjälp av borrmaskin.
6

Montera distributionen blocket i motorrummet. Välj en plats där det inte kommer att bli alltför värms upp och hålla det borta från rörliga delar.
7

Ta trådarna från underglow enheten i motorrummet. Fäst dem till distribution blockets utgång.
8

Placera underglow församling kontrollpanel inuti fordonet. Passera bandet tråden i motorrummet och ansluta till distributionen blocket.
9

Anslut strömkabeln från kontrollpanelen till bilens batteriets pluspol. Anslut jordledningen från kontrollpanelen till chassit eller en jordledning.
10

Sänk bilen och anslut batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84581.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.