Lägga till Keyless Entry en 2008 Nissan Sentra

Lägga keyless inresa till 2008 Nissan Sentra kommer göra att få in och ut ur bilen mycket mer praktiskt . En nyckellösa fjärrkontroll fungerar även som en säkerhetsanordning som gör att du kan få i bilen snabbare i en nödsituation . Keyless inresa fjärrkontroller görs med säkerhet i åtanke - beviset på detta är panik-knappen på fjärrkontrollen . Den panik knapp är utformad för att skrämma bort rovdjur genom att orsaka lamporna på bilen att blinka samtidigt ljuder ett larm . Du kan lägga till keyless inresa till 2008 Sentra i några få steg . Instruktioner
1

Stäng och lås alla dörrar på din 2008 Nissan Sentra med förarsidan automatiska låsknappen . Sätt i nyckeln i tändningslåset och ta bort det totalt 6 gånger på mindre än 10 sekunder . Avsluta med nyckeln ur tändningen . Varningsblinkersen blinkar när det görs på rätt sätt .
2

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till " ACC " läge . Inom 5 sekunder , trycker du på valfri knapp på keyless inresa pad . För att lägga till en annan fjärrkontroll , trycker du på valfri knapp på den inom 5 sekunder programmera föregående fjärrkontrollen . Varningsblinkersen blinkar när fjärrkontrollen är programmerad . Tryck inte på knappen mer än en gång eller programplaneringen kommer att sluta .
3

Vrid nyckeln till " Off" . Ta ut nyckeln ur tändningslåset . Använd förarsidan switch makt lås för att låsa alla dörrar och avsluta genom förarens sidodörr .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84626.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.