Hur man installerar ett Body Lift i en 2000 Jeep Wrangler

En kropp hiss består av nylon distanser som monteras mellan kroppen av din Jeep och ramen. Satsen levereras med alla distanser samt längre bultar för att kompensera för den extra lyft. De finns i olika höjder, beroende på din ansökan. En kropp hiss gör att du kan installera stora däck för att öka utseendet och off-road förmåga din Jeep Wrangler. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Jack
träbit
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och lossa bulten säkra den negativa batteripolen på batteriet med en spärr och uttag.
2

Ta bort skruvarna som håller jeep plastgaller till den främre stötfångaren med Ratchet och uttag. Ta bort plasten grillen och håller bultarna för ominstallation. Addera 3

Skruva ur skruvarna som håller fast kylaren till grillen med Ratchet och uttag. Vila gallret på ramen.
4

Lossa och ta bort kroppen montering bultar med Ratchet och uttag. Det finns 11 Kamerahuslocket bultar. Det finns ett fäste i själva framsidan, tre under varje dörr, två ovanför bakaxeln och två nära den bakre stötfångaren.
5

Lyft kroppen av Jeep med en hydraulisk domkraft och ett block av trä precis tillräckligt för att skjuta nylondistanser på plats. Fortsätt tills alla 11 distanser är i position. Varje spacer monteras mellan lager monteringsbussningen och kroppen av fordonet.
6

Installera de nya bultarna som följde med satsen och dra fast dem med Ratchet och uttag.
7

Montera sex konsoler radiator släpp på radiatorn svepning med Ratchet och uttag. Montera kylaren på plats och dra åt skruvarna med Ratchet och uttag.
8

Byt Jeep fabrik plastgaller locket och dra åt skruvarna med Ratchet och uttag. Sätt tillbaka batteriets minuspol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84636.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.