Lagar om Open Headers

Det finns väldigt lite annat du kan göra med din bil för att få det att låta racier, nästan inget mer du kan göra för att öppna upp avgassystemet och absolut ingen annan modifiering du kan fortsätta att göra avgas smutsigare än att köra öppna rubriker. Öppna header avgassystem inte avgassystem alls, de är bara en uppsättning av rörformiga grenrör (headers) utan slang som helst. Buller Lagar

Det största problemet med öppna rubriker är att de är öron-shatteringly högt, särskilt under fullgas. Varje stat i unionen har någon form av bullerkraven på plats för bilar. För stater som Kalifornien som har antagit SAN (SEMA Action Network) standard, är denna gräns inte mer än 95 dB (decibel) mätt 20 inches från huvudet utloppet vid 3/4 av motorns maximala varvtal. En öppen-header weed-whacker kan lätt bli högre än så, så förvänta dig inte din bil att köra något tystare.
Utsläpp Lagar
p Om din bil är nyare än en 1971 modell, kan du inte köra öppna rubriker på gatan när som helst av någon anledning. Federal utsläppsnormer trädde i kraft år 1972, så routing obehandlade avgaser förbi katalysatorn på en bil som produceras det året eller senare utgör olaglig modifiering.
Gnistsläckare

Tro inte att du kan köra öppen sidhuvud på din off-road buggy bara för att det råkar falla under den allmänna utsläpp undantag för fordon som tillverkats före 1972. Även om din buggy Volkswagen motor kan halka under dB gräns införs genom ditt tillstånd, behöver du fortfarande en gnistfångaren av något slag för att ta det off road. Dessa enheter är i trängande betydelse i skogsområden, där lågorna spyr ur din Buggy rubriker kan lätt orsaka en brand. Gnistsläckare krävs utrustning för Wheeling i någon stat eller nationalpark.
Utsläpp Undantag

Mycket få fordon kan komma runt statens dB och utsläpp, men de få som kan oftast stora lastbilar. Den federala regeringen inte kräva att tillverkarna installera omvandlare på alla sina lastbilar fram till början av 1990-talet. Så även om din lastbil byggdes efter 1971 kan du fortfarande lagligt köra öppna rubriker så länge det inte medföljde med katalysator.
Noise Undantag

Buller undantag inte alltid in i sten, vissa stater som Florida använder en glidande skala som beror på fordonets klass och år av tillverkaren. I Sunshine State, lastbilar med en totalvikt på £ 10.000 eller äldre och byggda före 1 januari 1975 är inte föremål för några buller restriktioner. Flera stater använder just ett sådant system, så kontrollera dina lokala lagar för att se vilka gäller för dig.
Header Utskärningar

Tekniskt sett, Clean Air Act av 1991 förbjuder uttryckligen en fordonsägare eller handla från att installera någon anordning avsedd att kringgå den katalysator eller ljuddämpare. Om emellertid, dina rubriker råkar inte rada upp perfekt med beståndet avgassystemet så finns det inget att säga att du inte kan köra ett andra utlopp utanför sidhuvudet samlare för att ansluta dem till de katalysatorer. Det lämnar ett gapande hål i ena änden av dina rubriker, och du måste sätta något där. Vad du installerar i det hålet är upp till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84644.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.