Hur man installerar ett luftfilter Kit i en 2005 Honda Accord

En eftermarknaden luftintag kit kommer att ersätta intaget lager luft som installeras i motorrummet på din 2005 Honda Accord. Eftermarknad luftfilter tillåta mer luft att blandas med bensin in i motorn, vilket ger din Honda Accord mer effekt. I installationen av en eftermarknad luftfilter är nästan den exakta motsatsen till demonteringen. Mest eftermarknaden luftfilter system är i princip samma, de största skillnaderna är storleken och formen på luftfiltret, och färg och design av insugningsröret. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
kit Luftintag med säkra klämmor
Visa fler instruktioner
1

Öppna lådan luftintag genom lyfta upp plastflikarna och dra av bakstycket från lådan. Dra ut luftfiltret ur lådan med hjälp av händerna. Ta bort skruvarna på undersidan av luft box med en Phillips skruvmejsel.
2

Lossa skruven på den säkra klämman som är säkra intaget slangen till toppen av motorn med en platt skruvmejsel . Dra insugningsröret av motorn. Dra luftlådan och luftintaget röret ur motorn.
3

Placera luftintaget röret på toppen av motorn. Sätt i motsvarande ände av röret i anslutningen på toppen av motorn. Fäst röret med hjälp av en metallklämma. Dra åt klämman med platt skruvmejsel. Endast en metallklämma fäster slangen till toppen av motorn och luften sensorn är inne i intaget på toppen av motorn, så du behöver inte ta bort den.
4

Skruva den filtrera på änden hos luftintaget röret. Dra åt filtret tills det är ordentligt men inte åt det. På vissa luftintag du behöva fästa luftfiltret till slutet av luftintaget rör med hjälp av en slangklämma. Om detta är fallet, placera klämman över gummitätningen på filtret. Placera filtret på röret så att gummitätningen sträcker sig över änden av röret och dra åt klämman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84645.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.