Lägga till en USB Power Port till en bil

Universal Serial Bus (USB)-anslutningar är vanliga i den moderna elektroniska gadget industrin. Många mobila enheter inkluderar kablar som ansluter till en dator, och USB är standard idag. Allt fler nya bilar byggda med fabrik-standard USB-portar. Det är också en enkel process att lägga till en USB-port till en modern bil utrustad med en 12-volts ljusare eller tillbehöret port. Köp en adapter, anslut den till porten och du kan driva enheter såsom mobiltelefoner och bärbara spelsystem i din bil. Saker du behöver
Ljusare eller tillbehörsport
USB-adapter
Visa fler instruktioner
1

se till att din bil har en ljusare eller tillbehöret port. Dessa har varit standard på alla nya bilar i många år. De är runda uttag om storleken på en nickel-, och kommer antingen att ha ett lock eller en tändare infogas.
2

Välj en USB-adapter. Flera tillverkare har utformat adaptrar som ger USB-ström från en bil cigarettändaruttag, och adaptrarna är allmänt tillgängliga.
3

Sätt in USB-adaptern i bilens cigarettändare eller tillbehör utlopp.

4

Anslut en USB-kabel till adaptern. De flesta bil USB-adaptrar kommer att ha en liten lampa som visar att de är aktiva. Kontrollera displayen på en ansluten enhet för att bekräfta att den laddas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84673.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.