Hur Tint Brake Lights

Många människor tycker att det är spännande att lägga små ändringar i sina fordon, särskilt om jobbet gör en bil ser svalare eller slankare. En populär modifiering toning bromsljusen på ett fordon. Jobbet i sig är lätt. Du kan köpa färgton i en sprayflaska och använda det själv hemma. Om du vill att dina bromsljus tonade, spara lite pengar och göra det själv. Saker du behöver Flighter Can av färgton sprej
burk färg efterbehandlare
luddfri handduk
Visa fler instruktioner
1

bort enheten bromsljuset från ditt fordon. Detta kan kräva att du tar bort skruvarna från insidan av bakluckan, eller ens ta bort ditt rikligt, beroende på vilken typ av fordon du har.
2

Rengör ytan av dina bromsljus med fönsterputsmedel. Använd luddfria handdukar när du torkar fönsterputsmedel från ytan av dina bromsljus. Addera 3

Skaka nyans sprayburken kraftigt under minst två minuter, eller vad tid är angiven på burken. Håll burk 8 till 10 inches bort från bromsljusen som du spraya en jämn mängd över ytan. Se till att sprayen inte köra eller droppa från bromsljuset. Tillåt bromsljusen för att torka i minst 30 minuter innan du lägger till en annan kappa eller flytta till nästa steg.
4

Spray en tydlig täckfärg jämnt på bromsljuset när du håller burk 8 till 10 inches bort. Låt bromsljusen för att torka över natten.
5

Inspektera dina bromsljusen visuellt för att säkerställa att de har målats och torkas för att passa dig. Sätt bromsen motljus montering i bilen på baksidan av hur du tog bort det. Var noga med att inte repa din nyligen tonade bromsljus. Testa bromsljusen för korrekt funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84675.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.