Inaktivera Auto Strålkastare

Auto strålkastare är permanent i vissa USA-tillverkade bilar. Biltillverkare som General Motors har installerat dem i sina varumärken sedan 1990 med ingen möjlighet att stänga av dem. Dessa ständig strålkastare orsaka andra fordon att blinka föraren med sina höga balkar, vilket orsakar onödig bländning. En gräsrotsrörelse har vuxit upp som svar på denna trend och under 2008 vände ett lag som uppdrag auto strålkastare USA. Inaktivera automatiska strålkastare i många av dessa GM fordon är snabbt och enkelt. Saker du behöver
Kreditkort
Skruvmejsel
spetstång eller avbitare
Visa fler instruktioner
1

Skjut ett kreditkort under auto- på ljusreglaget switch på instrumentpanelen, och pop ut hela panelen reglaget till vänster om ratten. Denna vredet tillåter föraren att välja mellan hej och halvljus, och även inrymmer omkopplaren instrumentbrädan dimmer. Snap hela panelen ut. En kabel håller höljet på baksidan.
2

in en skruvmejsel i fliken skårorna på sidan av höljet nära den bakre kanten. Det finns fyra flikar, två på sidan och två i mitten. Tryck på flikarna för att frigöra höljet.
3

Ta baksidan av höljet och ställ den åt sidan. På baksidan av den runda ratten, hitta en fjäder som gör att ratten för att snäppa in den alltid på plats. Arbetet fjädern fri med en tång nål näsa, eller kapa fjädern. När fjädern är av, kommer du att kunna flytta ratten fritt in i Hi-beam, halvljus och avstängt läge.
4

Knäpp omkopplaren höljet tillbaka på vredet, och sedan knäppa ratten montering tillbaka in i instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84685.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.