Skillnader mellan Polering & Vaxning

Skillnaderna mellan polering och vaxning kan bara vara ett allvarligt problem för en bil entusiast, men kan göra en skillnad i din bils utseende. Termerna polish och vax används ofta omväxlande, men de har alla olika ändamål som de utför. Förstå skillnaderna mellan polering och vaxning kanske inte bara göra din bil ser bättre ut, men det kan spara pengar också, se till att du köper rätt finish efter din nästa biltvätt. Substans

missförstånd mellan polish och vax börjar med ämnet vardera är gjord av. Polska är milt slipmedel. Det måste vara något slipmedel, eftersom det används för att slipa släta färgytan, vilket gör det lysa. Vax är milt. Det skyddar lacken genom att fylla i några hål, skrubbsår eller bucklor som finns på ytan av färgen, hjälper karossen att glänsa mer effektivt. Addera Vilket kommer först?
p Det finns flera viktiga ledtrådar som dikterar när man använder vax eller polish och när inte använda dem. Vax är en av de mest missförstådda verktygen i en bilägare arsenal. Vid användning av vax, måste ytan av fordonet poleras före dess tillämpning. Om vax är placerad på ett lack som är dåligt, kommer det att förbättra de brister, beläggning och skydda dem. Om bilen har många problemområden --- inkl färg brister --- det ska vara polerad eller polerade och sedan vaxad.
Frekvens

annan allmän missuppfattning är den frekvens som bilägare ska polera och vaxa sina fordon. Vaxning kan göras så ofta som bilägaren gillar, även om det kommer bara bli effektiv om bilen yta är lämplig för vaxning. Polering, å andra sidan, inte kan ske ofta. Polering bör undvikas såvida inte billack yta har gått platt på grund av nedbrytning som följd av exponering för smuts, solljus och andra miljöfaktorer. Eftersom polish är en slipande substans, varje gång det används, det tar bort ett litet skikt av färg. Överanvändning kan orsaka ägaren att gå igenom underbeläggningen av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84839.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.