Hur säkra en Camper Shell till en lastbil säng

En husbil skal används av många ägare pickup som ett medel för att öka kapaciteten på baksidan av deras lastbilar samt att skydda objekt som bogseras i sängen av lastbilen från element. Även om det är möjligt att ha skal installeras av en återförsäljare, göra det själv är mycket mer ekonomiskt och inom de mekaniska färdigheter mest. Saker du behöver
Måttband
självhäftande skumgummi remsa
brukskniv
Fyra till sex C-klämmor
Camper skal
arbetsföra Assistant Review
Visa fler instruktioner
en

Mät flaket hela vägen runt, på toppen av sidorna av sängen med måttband.
2

Köp en husbil skal matcha mätningarna av sängen av lastbilen Addera 3

Skär skumremsan i tre längder med mattkniv:. två matchar längden på sängen och en matchande bredden. Avlägsna skyddspapperet från en remsa, sedan placera den på sängen på toppen av sidan, trycka nedåt när du går. Upprepa för varje sida och placera remsan skärs för bredden på framsidan av sängen, närmast hytten på lastbilen, den bakre luckan på locket kommer att ha sin egen remsa redan installerat. Gå långsamt, eftersom remsorna bör vara så rak som möjligt.
4

Lyft locket av lastbilen med din assistent och placera den på sängen på toppen av sina sidor. Se till att det är på rak.
5

krypa in i sängen av lastbilen med C-klämmor, för att se till att inte stöta locket. Kläm sängen på trucken på sidorna, två klämmor rekommenderas för en kort kropp lastbil, tre för en lång kropp. Dra åt klämmorna ordentligt för att säkerställa att det inte finns någon glidning.
6

Titta installationen över. Om något ser krokiga, lossa C-klämmor och linje skalet tillbaka upp. Dra åt klämmorna igen, kontrollera igen. Upprepa tills nöjd locket är på rak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84840.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.