Hur installerar jag Strålkastare Halo projektion på en 1999 S-10?

Om du är missnöjd med utseendet och stilen på strålkastarna på din 1999 Chevrolet S-10 lastbil, kan du uppgradera dem till Halo projektor strålkastare. Fabriksmonterade strålkastare har reflektorer i strålkastare församling som sprider ljuset från strålkastarna på vägen. Halo projektor strålkastare, å andra sidan, montera strålkastare i en projektor som koncentrerar ljuset snarare än spridning det. Installationen kan ta mer än en timme och kan bäst åstadkommas med hjälp av en assistent. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Maskeringstejp
Tänger årig Man skarvhylsor
Kvinna skarvhylsor
Voltmeter
Avbitartång och strippa
Snabbkoppling
Visa fler instruktioner
1

Stäng av trucken och prop öppna huven.
2

Koppla bort kablaget från baksidan av strålkastare församling.
3

Ta bort de fyra push-pins kontakter från toppen av gallret.
4

Ta bort de två skruvarna från botten av gallret och dra gallret off av S-10.
5

bort de åtta push-pins kontakter från botten av stötfångaren.
6

Ta bort 8 mm bultar i varje framhjul väl.
7

Dra stötfångaren bort av den främre änden av S-10. Be din assistent att hålla stötfångaren medan du bända loss sidorna av stötfångaren från stänkskärmen. Håll i änden av stötfångaren nära fender och stadigt dra bort den från stänkskärmen. Dolda kontakter håller stötfångaren till fender, men de kommer att bända gratis med utövandet av en viss kraft.
8

Ta bort de två övre bultarna från strålkastare montering samt en bakom aggregatet.

9

Dra enheten ur bilen och ställ den åt sidan.
10

Bunta de vita och svarta kablarna från baksidan av Halo projektor strålkastare in i ett par vita ledningar och ett par svarta trådar. Braid ledningarna i dessa trådar runt partnern i paret.
11

Sätt en kvinnlig krimpkontaktdon på de flätade kablar till ledarpar och slå ner den crimpkontakt över ledningen med tång. Vira lite eltejp över crimpkontakt att hindra fukt från att störa kretsen.
12

Clamp på en manlig krimpkontaktdon till reservhjulet röda kabeln och den extra svarta kabeln som levereras med Halo projektor strålkastare .
13

Anslut minuskabeln på voltmetern till minuspolen på bilbatteriet och anslut den positiva ledningen på voltmetern till ledarna på ledningsnätet som du tog bort från den tidigare pannlampan. Bestäm vilken bly har makten kommer igenom det, vilket visar den positiva tråden. I de flesta fall är det den röda tråden.
14

Anslut den positiva kabeln från ledningsnätet till den extra röda kabeln med den manliga krimpkontaktdon på det med hjälp av en snabbkoppling. Spänn fast snabbkopplingen till båda trådarna med tången. Upprepa denna process för reservdelar svarta kabeln och den svarta, eller neutral tråd, från ledningsnätet.
15

Anslut den manliga krympanslutningar från den nu utökade ledningsnätet till de kvinnliga krympanslutningar av par vita och svarta kablar från Halo-strålkastare.
16

Ange Halo projektor strålkastare på stötfångarfästet och tejpa eventuella dinglande kablar till baksidan av Halo projektor strålkastare.

17

Placera Halo projektor strålkastare på strålkastaren monteringsfäste och fäst den där med de tre skruvarna du tog bort tidigare. Följ stegen för att ta bort stötfångaren och grillen i omvänd installera stötfångaren och grillen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84875.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.