Hur man skall höja en mottagare Hitch

Innan du bogsera något bakom bilen, se till att du höjer mottagaren skumt på rätt höjd. Att välja rätt höjd mottagaren skumt är viktigt vid körning med släpvagn bakom bilen så att du inte orsakar några skador på fordonet eller det objekt som du drar. Det finns många olika orsaker till att du kan behöva ta upp en mottagare skumt, inklusive släp, last design eller modifieringar fordon som du kan ha gjort till ditt fordon. Att höja en mottagare skumt är lätt att göra med en liten mängd av preparatet. Saker du behöver
Trailer mottagare hitch
Trailer med uppgång /nedgång
Hitch stift
saxsprint
Visa fler instruktioner
1

Mät höjd av dragkrokens från kopplaren till marken. Kopplingen är den bit av trailern som sticker ut, och kommer så småningom att ansluta vagnen till ditt fordon. Se till att din släpvagn är parkerad på plan mark innan du börjar mäta.
2

mäta höjden på bilens mottagare hitch från marken till toppen av mottagarens öppning. Denna mätning kommer att fungera som en allmän riktlinje för att hjälpa dig att avgöra hur högt du behöver höja din mottagare skumt. Tänk på att belastningen vikten för släpvagnen ska få fordonet att förlora lite höjd, och du kan behöva för att kompensera för detta när höja din dragkrok genom att lägga till lite extra höjd.
3

Bestäm skillnaden i höjd mellan mottagaren och kopplaren. Om det inte finns någon höjdskillnad, behöver du inte höja eller släppa din skumt. Om det finns en skillnad mellan de två höjder, måste du veta om du behöver lägga till eller tappa höjd till mottagaren för att göra två stycken i nivå med varandra.
4

Sätt din släpvagn boll skumt i mottagaren öppningen på ditt fordon. Om din släpvagn är tungt, kan du behöva hjälp att göra detta för att förhindra skador. För att lägga till en ökning, placera hitch i mottagaren så att kroken är vinklad upp ovanför mottagaren. För att lägga till en droppe, vänd helt enkelt skumt över så att kroken vinklas ner under receivern.
5

Rikta in hålen hitch stift på din receiver och skumt. Placera skumt stiftet genom mottagaren och skumt och säkra. Placera saxsprinten på hitch stift för att säkra den på plats. Sprinten fungerar som en extra säkerhetsåtgärd för att säkerställa att fordon och släp inte lossna oavsiktligt.
6

Se till att släpet är fäst vid fordonet korrekt innan du flyttar din bil. Om din släpvagn med en stabilisator, se till att höja den innan du flyttar ditt fordon för att undvika skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84922.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.