Så skyddar Rocker paneler på lastbilar

rocker paneler på en lastbil utsätts för lera, smuts, vatten, salt från vägen och allt annat du kör över eller igenom. Detta inte bara håller rocker paneler smutsiga, men skapar en grogrund för rost. Rocker paneler är de områden som drabbas mest rost på lastbilar. När rost sätter in för att forma hål genom plåten, är det enda sättet att reparera panelerna för att klippa ut dem och åter svetsa ny plåt. Skydda rocker paneler kan förhindra dessa omfattande reparationer, och ett sätt att göra detta är genom att tillämpa vinyl till panelerna. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Sponge
Utility Plast kniv
gummiskrapa
vinyl täcker
Visa fler instruktioner
1

Köp tjock vinyl. Du kan köpa färdigskurna eller anpassade kit rocker panel från en lokal vinyl tecken butik eller från auto tillbehör butiker. Den vinyl täcker rocker paneler från den nedre kanten av trucken till en tredjedel av sidorna av lastbilen. Detta skyddar helt rocker paneler och håller vägsmuts, salt och små stenar från chipping färgen och låta rost bildas.
2

Tvätta rocker paneler med biltvätt tvål och en svamp. Skölj dem rena med vatten tills all tvål är borta. Låt dem torka helt. Om vattnet är fångade under det skyddande lagret av vinyl, kan rost bildas utan att du kan se den. Peel pappret uppbackning från vinyl Addera 3

och placera den mot lastbilen. Placera vinyl på rocker paneler, med början längst fram i lastbilen och arbeta bakåt. Släta ut rynkor och luftbubblor med en plast gummiskrapa, flytta dem mot kanterna av vinylen.
4

Avlägsna eventuella envisa luftbubblor. Använd den vassa spetsen på ett verktyg kniv för att peta ett mycket litet hål i centrum av luftbubblor som inte kan flyttas till kanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84924.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.