Strålkastaren typer för en 2006 Dodge RAM 1500

Dodge tillverkade 2006 Ram 1500 med en H13 halogenlampan med beståndet strålkastare församling finns på alla varianter av 1500. Beståndet ljus är en vanlig halogen-system med dubbla trådar för både hög-och låg-balkar. Eftermarknaden delar tillverkare skapar möjligheter till att ändra den typ av strålkastare eller strålkastarenheten att bättre passa dina preferenser, inklusive olika lampor, linser, och system strålkastare. Lökar

lager glödlampa använder en del-nummer H13 glödlampa. "H13" anger storleken, anslutning och effekt av glödlampan. Majoriteten av glödlampa tillverkare använder samma nomenklatur för märkning sina produkter, samtidigt lägga ytterligare kodning specifika till sin lampa. Exempelvis markerar Sylvania H13ST produkten som en Silver Star strålkastaren. Den H13XV är Xtra Vision variant av samma ljus. Båda erbjuder 30% mer ljus än den ursprungliga utrustningen finns på Dodge. Det finns fler alternativ för blåa xenon ljus, standard vita ljus och avancerade vita lampor. Samtliga varianter kommer att passa Ram 1500 så länge koden börjar med "H13".
Replacement Lenses

Mest stock strålkastare församlingar kommer med en klar plast linsmaskeringen en speglad uttag för lampan. En ersättare lins kan öka det estetiska utseendet på lampan men gör väldigt lite för att förbättra kvaliteten på ljuset. Det finns ett antal alternativ för ersättande linser. Vissa erbjuder stora mängder krom accenter, till vissa använder svarta ramar ger ett slående utseende och andra alternativ erbjuder en liknande men mjukare utseende till de stock församlingar med hjälp av en krökt yta snarare än en delad yta.

Euro och Projektor Strålkastare
Euro

och projektor strålkastare fokusera strålkastaren skapa en skarpare och renare bild. Resultatet är förbättrad belysning. Lyxbilar använder denna typ av strålkastare montering. Projektor strålkastare dela balken, sprider det ut ytterligare och ger intrycket av en halo effekt på strålkastaren. Euro Style strålkastare, så kallad på grund av förekomsten av denna typ i Europa, använder samma lampor och watt men en omdesignad pannlampan. Designen bryter mer ljus på vägen i en fokuserad projektion. Euro och projektor strålkastare ger ofta intryck av kraftigt skära av på grund av den fokuserade strålen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85073.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.