Hur ansluta flera växelriktare till en Koppla Switch

UPS används för att producera AC (växelström) från DC (likström). När flera växelriktare måste anslutas till ett enda batteri, är det önskvärt att använda en skena. En buss bar är en metallstång, vanligen tillverkade av koppar, som har förborrade anslutningshål. Denna bar ger en större anslutningspunkt än vad som kan tillhandahållas av batteriets postterminalen ensam. Varje växelriktare kan då också ansluta till bussen bar med olika hål i baren. I denna konfiguration ansluter frånskiljare mellan batteriet och samlingsskenan. Detta gör att en omkopplare för att stänga av alla de växelriktare på en gång. Saker du behöver
Auto batteri
Bus bar
Batterikabel
Röd elektrisk tråd
svart elektriska Nötter tråd Mössor och bultar för bussförbindelser bar
Visa mer Instruktioner
1

Anslut ena änden av den positiva röda batterikabeln till den positiva polen på batteriet. Anslut den andra änden av den röda kabeln till en av de två terminalerna på huvudbrytaren. Anslut den andra kontakten på huvudbrytaren till bussen bar med en andra röda batterikabeln.
2

använda en del av de mindre röda elektrisk tråd och köra en anslutning från bussen baren till den positiva elterminalen av den första växelriktaren. Upprepa detta steg för varje ytterligare omformare som trådbundna.
3

Ta del av de mindre svart elektrisk tråd och köra en förbindelse från den negativa jordplint omriktaren till en metalldel på fordonets ram. Anslut sedan den negativa posten batteriet till bilens metallram med en svart batterikabeln.
4

Säkra alla anslutningar med en skruvmejsel eller hylsnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85084.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.