Hur man stämmer en Saab Viggen ecu

Saab Viggen namngavs efter ett svenskt jaktplan-jet tillverkad av samma företag. Det släpptes 1999 som Saabs 9-3 flaggskepp. Det kom med en 2,3-liters turboladdad motor som gjorde 230 broms horsepower.The Viggen marknadsfördes till körentusiasters men Trionic 7 motorstyrsystem har utformats med lekman i åtanke. Med en enkel guide, kan rätt verktyg och en eftermarknad motorstyrenheten (ECU) tuner den drivande entusiasten låsa upp till 40 hästkrafter bara genom omprogrammering fabriken programvaran. Saker du behöver
BSR eftermarknaden ecu tuner
Hylsnyckel
10mm socket tip
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Ställ bromsen akut handen, ta ur nyckeln ur tändningslåset och öppna huven.
2

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet med en skiftnyckel för att förhindra eventuell chock. Denna ledning är oftast svart.
3

Öppna passagerarsidan dörren och ta bort golvmattan. Addera lokalisera och Programmering ECU
4

Öppna passagerarsidan dörren.
5

Lokalisera skruven som håller den nedre delen av instrumentpanelen och mattor på plats. Skruven ligger mittemot där talaren skulle vara om dörren stängdes. Ta bort skruven med 10 mm hylsnyckel.
6

Dra tillbaka mattan 10 till 12 inches. Gör inte skrynklar mattor. ECU, ett silver box med en svart och rött plasthandtag monterad under instrumentpanelen, kommer nu att exponeras.
7

Släpp kopplingen ledningsnätet genom att dra ned den svarta plasthandtag. Koppla bort kablaget från ECU.
8

Anslut BSR tuning dator och följ instruktionerna på datorskärmen. När uppdrag, kopplar vrida datorn. Addera Montering och testning
9

Anslut ledningsnätet tillbaka in i ECU. Fäst kopplaren ledningsnätet genom att skjuta den svarta plasthandtag tillbaka till sitt stängda läge.
10

Vik mattan tillbaka till sin ursprungliga position. Sätt tillbaka skruven som håller den nedre streck och mattan på plats.
11

Anslut batteriet och stäng huven.
12

Slå på bilen och kolla att se allt fungerar. Bilen startar inte om omprogrammering misslyckades.
13

Ta bilen för en provkörning. Börja vid låga hastigheter och gradvis arbeta upp till högre hastigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85113.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.