Lägga till en Remote Car Starter

Fjärrstyrda bil förrätter tillåter dig att slå på tändningen utan att vara närvarande i fordonet och kan hålla bilen igång efter att ta bort nyckeln, vilket möjliggör snabba stopp utan att behöva vända bilen av. Remote förrätter lägga en anstrykning av lyx till alla fordon, särskilt under de kalla vintermånaderna som du kan hålla i den varma ramarna för ditt hem medan fordonet värms upp och tinar. Men installerar en avlägsen förrätt är en komplicerad uppgift, som kräver förtrogenhet med elektronik, ledningar, skarvning och en allmän kunskap om kretsar. Saker du behöver
Remote startsats
Lödkolv
avbitare
Digital multimeter
Skruvmejselsats
Wire strippor
Hylsnyckelsats
Värmekanon borrmaskin
Eltejp
Krympsvep
Visa fler instruktioner
1

Rådfråga tillverkaren av den avlägsna starter att se vilken modell du köper är kompatibel med ditt fordon . Om din bil tillverkades under början av 2000-talet eller senare, kan du ha ett mikrochip installerat i din tändningsnyckeln, som fungerar som en extra säkerhetsfunktion och förbjuder bilen från att starta om inte nyckeln är närvarande i tändningslåset. Kontakta fordonets tillverkare om huruvida du har den här funktionen på din bil. Om din tändningsnyckeln har ett mikrochip, kabeldragning ett relä för att kringgå denna säkerhetsfunktion i tändningen kommer att tillåta remote starter att fungera korrekt. För att installera din fjärrkontroll starter behöver du även att få bilens

elektriskt kopplingsschema, som kan hittas i en reparationshandbok eller genom att kontakta fordonets tillverkare. Vissa fordon elektriska kopplingsscheman är gratis på nätet.
2

Välj de funktioner du vill installera från fjärrkontrollen starter. Flera avlägsna starter enheter har kapacitet att installera olika säkerhetsinställningar utöver fjärrstart funktionen. Andra enheter kan kunna pop öppna bagageluckan eller rulla ned fönster automatiskt med en knapptryckning. Sök ägaren manualen för fjärrkontrollen startpaket för en lista över funktioner för din fjärrkontroll starter. Märk trådarna på fjärrkontrollen förrätt mottagarenhet med eltejp och en markör för varje funktion som du vill installera.
3

Ta den negativa batterikabeln från bilens bilbatteri. Det är viktigt att koppla bort batteriet när du arbetar med det elektriska systemet i ditt fordon. Koppla ur krockkudden genom att koppla den elektriska anslutningen leder upp till det, som normalt finns i en av de åtkomstpaneler för din ratt. Använd bilens elschema att identifiera och märka trådarna som motsvarar de funktioner som du vill installera från fjärr startsystem.
4

Exponera förarens ramsidoorganet konsol under instrumentpanelen genom att ta bort locken och paneler med en hylsnyckel eller en skruvmejsel. Leta efter en hålighet i konsolen ramen för mottagarenheten. Montera mottagarenheten så det har tillräckligt med utrymme för kablar för att ansluta till bilens elsystem och kommer fortfarande att ha tillräckligt med utrymme för att täckas upp av paneler och luckor. Fjärrkontrollen startpaket bör komma utrustade med fästen och klämmor för att säkra mottagarenheten till konsolen ram.
5

Löd trådarna från fjärrkontrollen startpaket till kretsen för motsvarande funktioner på din bil. Använd värme-shrink wrap att skydda lödfogar. Bunta ihop trådarna tillsammans med buntband eller eltejp. Några kablar för funktioner som inte används från fjärrkontrollen startsystem skall buntas separat och tejpade ihop så att de är ur vägen. Skala den svarta kabeln från fjärrkontrollen starter och vira den runt ramen. Täck den svarta kabeln med eltejp så det är permanent fäst vid ramen, i egenskap av en grund för systemet.
6

Anslut den negativa batterikabeln och airbag. Testa systemet med hjälp av en multimeter för att kontrollera lödpunkter och anslutningar för några funktioner som inte fungerar korrekt. Om en funktion inte fungerar, är mest avlägsna startpaket programmerad att felsöka sig genom att blinka en serie av långa eller korta blinkningar från parkeringsljus av fordonet. Den felsökning kodnyckel finns i avlägsna starter handbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85141.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.