Hur man installerar Xenon Street Glow Strobe Strålkastare

Om du vill ha mer synlighet och flash på din bil, kan du installera Xenon Street Glow Strobe strålkastare själv. Street Glow Strobe strålkastarna blinkar en gång var 2,5 sekunder, vilket skapar en unik och iögonfallande intryck. Många påstår dock outlaw strobe lampor forska så lagarna i ditt tillstånd innan du installerar dem. Xenon strobe lampor bor inne i strålkastare montering på bilen. Eftersom du måste ta bort pannlampan för att installera dem, varierar den exakta installationen av märke och modell av fordon du har. Saker du behöver
Xenon Street Glow Strobe strålkastare
Borrmaskin
1/2 tums borr
Hylsnyckel
Säkring knacka
Tänger
Visa mer instruktioner
1

Stäng av din bil om det var på. Prop öppna huven med stavarna huva support.
2

Koppla selen strålkastare ledningar på baksidan av strålkastare församling.
3

bort alla synliga skruvar fästa strålkastare församling till strålkastare fäste. Dra strålkastare församling ut ur den främre änden av fordonet. Om strålkastare församling kommer ut, fortsätt till steg 5. Om strålkastare församling inte ur fläcken, fortsätt till nästa steg.
4

Ta bort gallret, turn-signal montering och stötfångaren, i den ordningen. Leta efter och ta bort dolda bultar som fortsätter att fästa strålkastare montering på plats när du tar bort de extra delarna. Den exakta processen för att ta bort dessa delar varierar beroende på märke och modell av fordon. I allmänhet, fästelement håller gallret uppifrån, fästelement håller turn-signal montering uppifrån och fästen håller stötfångaren under den och inifrån de främre hjulhusen.
5

Sätt strålkastare montering på en arbetsbänk. Borra ett 1/2 tum i den bakre delen av strålkastare montering kropp med din borrmaskin och 1/2 tums borr.
6

Sätt i xenon strobe ljus i 1/2 tums hål. Twist genomföringen ur blixtljus kit på baksidan av blixtljus att fästa den på baksidan av strålkastare församling.
7

Montera transformatorn som kommer med blixtljus kit på baksidan av den strålkastare montering med buntband som ingår i satsen.
8

Ställ strålkastare församling tillbaka på strålkastaren fäste. Använd en hylsnyckel för att avlägsna en närliggande bult på chassit. Anslut den svarta jordledningen från transformatorn till chassit bult. Ersätta chassit bult. Kör den svarta och vita kabeln från transformatorn till säkringsdosan. Fäst kabeln på plats med buntband.
9

Öppna säkringsdosan. Titta på kopplingsschemat i säkringsskåpet för en 12-volts säkring. Ta bort den här säkringen. Skär 1/2 tum av isoleringen bort av den svarta och vita kabeln. Sätt den exponerade ledningen genom en säkring kran. Kläm fast säkringen knacka ner med tång. Anslut den svarta och vita kabeln från transformatorn till den 12-volts säkring med säkringen kranen. Sätt tillbaka säkringen i säkringslådan.
10

Upprepa föregående steg för att installera en Xenon Street strålkastare Glow Strobe i andra strålkastare montering på bilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85260.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.