Hur man lägger Neon Lights på en bil

Neon är ett av de element i periodiska systemet. Det är en gas som kan fastna i glas för att skapa kusliga, futuristiska glödande ljuseffekter. Många människor vill göra inredningen av deras bilar ser dyrare eller flashig genom att lägga neonljus. Processen kräver att fästa kablarna från lamporna till batteriet i bilen för att ge ström till lamporna. Lamporna är känsliga, dock, så det är viktigt att de placeras i en plats på din bil där de inte riskerar att bli knuffad. Saker du behöver
buntband
neonrör bilmonteringssats (fäste, skruvar, kablar, neonrör) katalog Star-skruvmejsel
lödning pistol
Löd
Silikon
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa båda nätplintarna från bilens batteri innan du gör något fordonsindustrin elarbeten.
2

Skruva fast konsol från din neon lysrör kit i en fläck på undersidan av din bils instrumentbräda, bort från där fötter eller ben kommer i kontakt med ljus. Använd din skruvmejsel för att göra detta.
3

Kör neonljus makt tråd genom "brandvägg" hål separera bilens interiör från motorrummet. Kör tråden längs samma väg som andra strömkablarna i din bil kör längs och fäst den med buntband.
4

Linda upp kabeln runt positiva strömterminalen bilens batteri. Löd den på plats med en liten mängd av lod. Säkra anslutningen med ett utstryk av silikon.
5

Anslut jordledningen från neonrör till en kal bit av stål på undersidan av instrumentbrädan. Du kan behöva ta bort en panel från instrumentbrädan med en stjärna-skruvmejsel för att exponera stålet. Löd kabeln på plats och lägga ett utstryk av silikon för att säkra anslutningen.
6

neonljus ska nu slå på när du startar bilen. Det bör strömmen när du stänger av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85308.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.