Grand Am Key programmeringsinstruktioner

Om du äger en Pontiac Grand Am och vill programmera nycklar som gör att du kan komma åt och starta fordonet , är det viktigt att veta hur man ska programmera knapparna på rätt sätt . Den Pontiac Grand Am är en personbil med en sportig känsla till det som gör att föraren kan njuta av komforten av en personbil , men samtidigt känna att de är i en prestanda bil också . Instruktioner
1

in i bilen , och stäng förarsidans dörr när du sitter ner . Se till att alla dörrar är stängda . Vrid nyckeln i tändningslåset så att fordonet körs bort batteriet . Vrid på knappen igen för att stänga av bil utanför .
2

Tryck på " Lås upp " -knappen på förarsidans dörr , och fortsätter att hålla den som du placerar tillbaka nyckeln i tändningslåset och ta bort den . Upprepa detta steg tre gånger medan du håller på "Lås upp " -knappen .
3

Släpp på "Lås upp " -knappen , och lyssna efter ett pipande ljud som visar att fordonet har trätt programmeringsläge . < br >
4

Tryck både " Lås " och " låsa" knapparna på viktiga kontroller , och hålla dem tills du hör två pip från fordonet . Ta ut nyckeln ur tändningen för att slutföra programmeringen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85323.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.