Hur man installerar en KIA Cargo Net

En lastnät är ett bra komplement till din Kia genom att hålla lösa föremål från att rulla runt eller ramla ut när du öppnar luckan. Installera lastnätet kan kräva vissa smärre ändringar av ditt fordon, men vissa Kia modeller kan levereras med förborrade hål för att skruva i fästet ankaret. Andra modeller kräver borrning av hål för ankare. Även om detta låter intensiv, är det ett ganska enkelt uppdrag, ges lämpliga verktyg. Saker du behöver
Drill
1/2 tums borr
1/4 tums borr
1/2 tums borr stoppa
1/4 borrstopp
Körnare
Hammer
Lastnät kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre luckan för din Kia och leta efter svamp ankare på varje sida. Det kan redan vara två i toppen, men du kan även ha alla fyra eller ingen. Om du saknar något, borde det åtminstone finnas en försänkt område: två upptill och två nedtill på varje sida. Du kan installera egna svamp ankare på dessa platser.
2

Rikta körnare med centrum i en av de nedsänkta områdena och slå på baksidan av körnare med hammaren för att lämna en liten inbuktning , som kommer att styra borren.
3

Fäst 1/4 tum borra stopp och 1/4 tums borr till borren, enligt din borrmaskin handbok.

4

Placera borrkronan mot centrum indrag du skapat och borra igenom metallen. Borren stannar kommer att stoppa dig från att gå för långt in i metallen.
5

Anslut 1/2 tums borr stopp och 1/2 tums borr till din borrmaskin och vidga hålet du skapat genom borrning igenom igen med detta större bit.
6

Skjut brickan, som ingår i ditt lastnät kit, över en av svamp församlingar, och skruva svamp församling medsols i hålet du skapat. Se till att den är ordentligt åtdragen.
7

Upprepa installationen för eventuella återstående hål som kräver svamp ankare. Håll lastnätet ut på längden med centrum
8

fliken mot dig på toppen av nätet.
9

Fäst de fyra öglorna under respektive svamp ankare, övre vänstra, övre högra, nedre vänstra och nedre högra, genom att loopa dem över cheferna för de ankare för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85334.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.